• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
matko...ja już jestem druga na liscie!!:szok: Jezuniu, proszę tylko, zebym nie wyprzedzila i nie była pierwsza!

avocado, madzialenak...ale zazdroszczę wam tych wizyt w poniedziałek...ja dopiero czwartek a już się boje jak nie wiem co...

gotadora...dobre wieści, wierze, ze będzie wszystko ok, będziesz się dobrze czula i puszcza cie do domu..zawsze lepiej lezec w domku...opowiedz mi o tych zastrzykach na plucka? jak się je robi i co ile? ile jest dawek? i czy bardzo bola?

ja dziś jade na KTG kolo 13, proszę trzymać kciuki, żeby jeszcze nie było zadnych skurczy i żeby serduszko małego bilo miarowo!

Miliaa trzymam mocno kciuki &&&&& nie martw się, na pewno jest wszystko dobrze :tak:

ja dostałam dwa zastrzyki, co 24 godziny, w pupę, niestety są nieprzyjemne, bolało, ale da się wytrzymać, bo to trwa niedługo. Jeśli wytrzymam - a bardzo chce i taki mam plan to ponoć powtórka w 34 tygodniu. Ja chce dotrwać do 9 października, tak sobie w głowie zakodowałam i mam nadzieje,że mój organizm mnie wysłucha, no i mały będzie grzeczny i nie będzie naciskał tam gdzie niebiezpiecznie

U nas też pada, byliśmy dziś macierzyńskie wziąć. Wzięłam pół roku, najwyżej potem dobiorę na 60 %. Po 9 miesiącach zwolnienia lekarskiego boję się roku macierzyńskiego - 2 lata by mnie w pracy nie było...

Misia faktycznie to dużo czasu, a skoro można na raty macierzyński wziąźć to masz pół roku na podjęcie dalszej decyzji :-)

u nas też pada, brzydko, szaro i ponuro

Misia to masz podobną sytuacje do mnie, ja gdybym brala rok macierzynskiego to tez 2 lata by mnie nie byłpo....I podobnie jak Ty planuję wziąc pół roku...

A do mnie dotarł bujaczek:):):) jest cudny, ale go nie skłądałam...ma chyba million części...I potem na pewno bym go nie złożyła spowrotem...wiec będzie czekał gdzies do grudnia na złożenie I na swojego lokatora:):)

Gotdora - ale super, że możesz iść do domu - ale popros kogos o pomoc. Szkoda ryzykować.

:-) Powiedziałam sobie, że nie wydaję wszystkiego przez te pierwsze pół roku. Będzie na potem. Nie chcę dawać pracodaawcy komunikatu, że nie będzie mnie znowu przez rok - bo zupełnie mnie odstawią na boczny tor.

Kate - jak piękna ta nowa kolekcja NEXT> Na pewno pozamawiam nieco. Czekam aż wszystko rzucą na sklep! :-)

Kciuki za wizytujące!

Ikasia a jaki kolorek bujaczka zamówiłaś? Ja bede zamawiac ten sam w sierpniu, tylko nie wiem czy brąz czy czerwony.. dla chłopca chhyba lepsz byłby brąz??

Misia a mozesz podeslac link do tego sklepu NEXT?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry