• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Milagros mówisz...masz :-)

1. KWISIA (27 lipiec) – córka Zuzanna
2. MILIAA (14 sierpień) – syn Marcel
3. SZNURKI (20 sierpień) – syn
4. ELONA (21 sierpień) – córka
5. MADZIALENAK (28 sierpień) – syn Sebastian
6. KATE (11 wrzesień) – córka Hania
7. ADUŚ (26 wrzesień) – syn Maksymilian
8. PINGWINEK (28 wrzesień) – córka
9. SONY (18 październik) – syn Paweł
10. OSKAA (22 październik) – syn Adrian
11. GOTADORA (24 październik) – córka Marta i syn (Maksymilian?? czekamy na 100% zatwierdzenie imienia przez tatusia )
12. AGAPL (26 październik) – córka Victoria
13. MILAGORS (28 październik) – córka Zosia
14. AVOCADO (24 listopad) – córka Kinga
15. HOLA (27 listopad)
16. MALINUŚ (14 grudzień) – prawdopodobnie córka
17. MARTKA (27 grudzień)
18. IKASIA (18 styczeń 2014)
19. MEMORIES (30 styczeń 2014)
20. DARII (2 luty 2014)

coleta --> Gratulacje i ode mnie!!!! ale wspaniale:)
gotadora--> trzymam kciukasy, aby wypuścili Cie do domku jak najszybciej!!!!:-)

avocado--> śliczne imię dla córuni :)

A ja dziewczynki wczoraj byłam u swojego ginka, zrobił usg, dzidzi ma 4,5 cm machała nóżkami i rączkami :) i słyszeliśmy serduszko, bije jak dzwon :). Cali szczęśliwi jesteśmy:happy2::happy2::happy2::happy2:, leki mam powoli redukowane, najważniejszy Clexane-do końca opakowania tylko i koniec kłucia w brzuch!!!! :) Mam już brać Falvit dla kobiet w ciąży. Karta ciąży w końcu założona :-)W następna środę mam badania prenatalne, razem z Pappa, mam nadzieję że to tylko formalność i że wsio będzie okey. Miłego dnia dziewczyny:)

reklama
matko...ja już jestem druga na liscie!!:szok: Jezuniu, proszę tylko, zebym nie wyprzedzila i nie była pierwsza!

avocado, madzialenak...ale zazdroszczę wam tych wizyt w poniedziałek...ja dopiero czwartek a już się boje jak nie wiem co...

gotadora...dobre wieści, wierze, ze będzie wszystko ok, będziesz się dobrze czula i puszcza cie do domu..zawsze lepiej lezec w domku...opowiedz mi o tych zastrzykach na plucka? jak się je robi i co ile? ile jest dawek? i czy bardzo bola?

ja dziś jade na KTG kolo 13, proszę trzymać kciuki, żeby jeszcze nie było zadnych skurczy i żeby serduszko małego bilo miarowo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry