kwiatuszekq20
Fanka BB :)
my mamy renault kangoo wózek wchodzi bez składania ale chcemy zmienic na sharana emek lubi duze auta juz kiedys mielismy galaxy zawsze fajnie bo moze duzo osob jechac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

już wiem czemu nie musiał mnie badać mój dr prowadzący w szpitalu - bo jest na urlopie ... tak więc mogę zadzwonić do niego 23go rano to może mnie przyjmie, a jak nie to powie kiedy mam na wizyte przyjść ... no i się dowiedziałam,że tam gdzie on przyjmuje to przyjmuje też drugi dr, a ja go widziałam raz w szpitalu na obchodzie i wydał mi się znajomy, teraz jak już nam nazwisko to faktycznie - znajome, mój równieśnik, z mojego miasta, chodziliśmy do równoległych klas - no i w razie co mogę do niego na wizytę się umówić, ale wiecie ja się będę dziwnie czuć jak on mnie będzie badać? rany! a może to lepiej że znajomy???? qurde co ja mam zrobić??? a co powie mój mąż jak mnie niemal kolega będzie badać?