• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jezu dzisiaj całą noc mi się śniło że krwawię! Co ja mam w tej głowie jak się od tego uwolnić! Oczywiście sny się spełniają na odwrót więc biorę to za dobrą wróżbę… Dziękuję dziewczyny za liczny odzew w mojej sprawie, czyli dzwonię dziś już i rejestruję się do swojego lekarza. Leczę się od bardzo dawna u super lekarza, jednego z najlepszych we Wrocławiu, w świetnej klinice Mama i Ja i nie chcę z niej rezygnować, wiem właśnie [FONT=&quot]Oskaa [/FONT] że dr Żurawski przyjmuje na Legnickiej ale klinikę mam zaraz za domem, więc… Legnicka też niby niedaleko ale …Ja w ogóle miałam dużo szczęścia bo do Invimedu mam dwa przystanki tramwajem, gdybym miała mieć taką sytuację jak [FONT=&quot]kiwisia, zresztą pewnie nie tylko ona ale wiele z Was to Jezu…Dr Fuchs pracuje na Borowskiej w szpitalu ale ani ten ani niestety żaden inny szpital we Wrocławiu nie ma dobrej opinii, kobiety nie chcą tu rodzić, ja się zastanawiam nad KGHM-owskim szpitalem w Lubinie skąd pochodzi mój mąż, nie jest daleko a warunki są tam wspaniałe…ale to jeszcze…[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Oskaa wiesz że też o tej hiperce myślałam ? Ja się stosowałam bardzo restrykcyjnie do wszystkich zaleceń, od początku piłam 3 litry wody i nadal to robię, no teraz już może ograniczam do 2.Zmyliło mnie tylko to że ten brzuch tak się powiększał jak się najadlam, a że nie mogę się wypróżnić codziennie to się męczyłam, jak tylko mi się udawało to zaraz był płaski a na drugi dzień znowu…i tak w kółko…Zapytam lekarza już po jutrze co o tym balonie myśli…[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Molla Skarbie spokojnie, ja Ci nie doradzę nic bo nie miałam jeszcze usg więc nie mam do czego się odnieść ale z tego co piszą dziewczyny to nie masz prawa sądzić że to koniec!!![/FONT]

Lawendowy Sen jejciu ... oby Ciebie nie bolało, wiem że nie lubisz kciuków, ale i tak trzymam &&&&& Miliaa dobrze mówi - zaopatrz się w deser lodowy :tak:

Kwiatuszekq sharan owszem duży, ale znam ( mam ) większy - multivan T5 , jak go kupowaliśmy to marzyliśmy o dużej rodzince, no i się sprawdziło :-) ... będąc w szpitalu zaczęłam już zastanawiać się jak maluszki zabierzemy do domu, chce wziaść do szpitala te nasze kosze mojżesza, w nich będzie im wygodnie i ciepło, ale chyba trzeba je później w autku przełożyć do fotelików prawda? mi jakoś tak takie maleństwa nie pasują do fotelików, ale pewnie za bardzo się przejmuje...

miłego dnia kobietki, u nas też dziś chłodny, ponury dzień

Witajcie moje kochane.
Dzis sprobuje sie dostac do lekarza prywatnie w mojej dziadowskiej miejscowosci. Nie wiem,co pokaze,bo jego sprzet przedpotopowy,tamten w klinice nieporownywalny,ale chce miec porownanie mniej wiecej. Zastanawialam sie tylko,czy dzis czy jutro,ale cala noc nie spalam,dostalam dzis rozwolnienia z nerwow i juz sama nie wiem....

Hola, nie masz za co mnie przepraszać. I nie straszysz mnie. Zresztą ja nie tych, co się boją. Po prostu chciałam znać Twoją opinię. Ja również mam dużą wytrzymałość na ból, a zabieg będzie na szczęście w znieczuleniu ogólnym, więc może dobrze, że nie będę słyszała tych narzędzi i rozmów.
A jak to powiedziała pani laryngolog, że jak wytną mi migdałki, to od razu zajdę w ciążę :tak:
Nie wiem, co ma piernik do wiatraka, ale ok. Się okaże w ,tak zwanym, praniu.

Miliaa, też słyszałam o lodach, że trzeba je jeść na akord. No i jogurty, byle tylko były zimne.

Chyba najgorsza będzie dla mnie woda niegazowana, bo wody dla zwierząt nie znoszę. Ale co tam, może trochę schudnę :-) Przyda się zgubić przed stymulacją parę deko :tak:

Gotadora, Ty lepiej leż i dobrze się odżywiaj, a nie kciuki trzymasz. :-D
Jeszcze owoce wypuścisz z ręki.

Molla bardzo dobrze, że idziesz do innego ginekologa bo przez te 2 tygodnie to Ty się wykończysz. Mam nadzieję, że dzisiaj bądź jutro ujrzysz już upragnione za co bardzo mocno zaciskam kciuki.

Molla słuszną decyzję podjęłaś - inny lekarz - inne spojrzenie, że sprzęt stary? a może lekarz bardziej doświadczony - trzymam kciuki za pomyślne wiadomości &&&&&

dziewczyny :szok: już wiem czemu nie musiał mnie badać mój dr prowadzący w szpitalu - bo jest na urlopie ... tak więc mogę zadzwonić do niego 23go rano to może mnie przyjmie, a jak nie to powie kiedy mam na wizyte przyjść ... no i się dowiedziałam,że tam gdzie on przyjmuje to przyjmuje też drugi dr, a ja go widziałam raz w szpitalu na obchodzie i wydał mi się znajomy, teraz jak już nam nazwisko to faktycznie - znajome, mój równieśnik, z mojego miasta, chodziliśmy do równoległych klas - no i w razie co mogę do niego na wizytę się umówić, ale wiecie ja się będę dziwnie czuć jak on mnie będzie badać? rany! a może to lepiej że znajomy???? qurde co ja mam zrobić??? a co powie mój mąż jak mnie niemal kolega będzie badać? :baffled:

reklama
Gotadora, lepiej ze cie zna. Na pewno potraktuje cie jak kazda inna kobiete plus bardziej o ciebie zadba. Ja bym szla.

Ja mam kolezanke co chodzila do ojca swojego chlopaka... To juz gorzej ale jej to pasowalo ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry