hola
zakochana w swoim cudzie
Dzień dobry mamusie:-)
Gotadora super że jestescie już w domku
. Teraz oby szyjka twardniała i się wydłuzała!!!
Madzialenak z Sebcia to kawał chłopa rośnie!!! mamusia będzie opędzać się od potencjalnych synowych ;-)
Sony fajny fotelik i cena atrakcyjna
, gratulacje nabytku.
Molla kochana moja odpędź czarne myśli i postaraj się zrobić jak piszą dziewczyny: kilka dni i inny lekarz , na innym sprzęcie i na pewno będzie ok. Nie trać nadziei. Trzymam kciuki za dobre informacje po kolejnym usg
&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!
Lawendowy ale ci współczuję tego usuwania migdałów. przeszłam to sama 4 lata temu. fuj
.życzę aby poszło szybko i bezboleśnie. ja przez rok po miałam problemy z czuciem smaków
. oby ciebie to ominęło
.
Gotadora super że jestescie już w domku
. Teraz oby szyjka twardniała i się wydłuzała!!!Madzialenak z Sebcia to kawał chłopa rośnie!!! mamusia będzie opędzać się od potencjalnych synowych ;-)
Sony fajny fotelik i cena atrakcyjna
, gratulacje nabytku.Molla kochana moja odpędź czarne myśli i postaraj się zrobić jak piszą dziewczyny: kilka dni i inny lekarz , na innym sprzęcie i na pewno będzie ok. Nie trać nadziei. Trzymam kciuki za dobre informacje po kolejnym usg
&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!Lawendowy ale ci współczuję tego usuwania migdałów. przeszłam to sama 4 lata temu. fuj
.życzę aby poszło szybko i bezboleśnie. ja przez rok po miałam problemy z czuciem smaków
. oby ciebie to ominęło
.
wydaje mi się, że mały uciskał mi na jakiś nerw bo w nocy ból minął. 
. jeszcze raz powtarzam że nie chcę cię straszyć bo nikt nie powiedział że u ciebie też tak będzie, więc się n ie martw na zapas.
Ja rozumiem, że mogą być na przesunięcia, ale bez przesady. Ja nawet nie zachodziłam do rejestracji, ponieważ poprzedniego dnia dowiedziałam się, że za wizytę nie płacę to nie było sensu nawet tam podchodzić.