lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, nie mam pojęcia. Oby jak najkrócej, bo wakacje uciekają, a ja tylko łażę po szpitalach :-)
Do szpitala muszę się położyć już w niedzielę.
Do szpitala muszę się położyć już w niedzielę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
, tylko te obowiązkowe - sebusiowe przyrastają 

Jak byliśmy na tym pierwszym spotkaniu w celu podpisania dokumentów i umówienia na rozmowę kwalifikacyjną to mój M zapytał "czy wizyta jest płatna" rejestratorka odpowiedziała, że "jest darmowa", a nie, że jak się państwo nie zakwalifikują to trzeba zapłacić!! Mało z tego Gretka zaznaczył w systemie, że to była konsultacja w sprawie niepłodności i wystawił do zapłaty 150 zł. No z pewnością poszłam sobie pogadać na temat niepodłodności z lekarzem, który nie jest moim lekarzem prowadzącym. W Provicie są teraz dwie ceny 80 zł krótka wizyta, 150 zł długa wizyta. Mógł już wystawić na 80 zł, ponieważ powiedział kilka zdań na temat refundacji. Ogólnie nie zamierzam im tego podarować, zostałam wprowadzona w błąd i nie zamierzam za to płacić. A tak na marginesie to straszny z niego burak, bardzo nie przyjemny facet, kilka razy mnie wyprowadził z równowagi