• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wczoraj lekarz i dzis sugerowali mi to samo,przynajmniej w,tym sie identycznie sugerowali,wycgodzi,ze cos w tej becie jestt,nawet przy wiekszych wartosciach

reklama
Molla dziwna sprawa z tym serduszkiem. Dziś przecież u Ciebie 42dpt... Nie możesz podjechać jeszcze do innego lekarza? U mnie w 28dpt było już serduszko. Trzymam z całych sił, żeby w końcu dr złapał serduńko i puścił Ci ten wspaniały odgłos.
Sony, avocado super, ze na wizytkach wszystko OK :-) i dzidzie pięknie rosną.

Dziś byłam u koleżanki i jej 4-miesięcznego synusia :-) Przebrałam go, ponosiłam na rączkach a potem w wóziu na spacerku. A mój Adrianek tak fika w brzuszku, szok :szok:

kiwisia współczuje problemów z mężem i tego, że sama musisz pokonać taką trasę. Ja wszędzie mam obstawę i chyba trochę za mało to doceniam.
Aduś ja też mam czasem taki ból w odbycie, hemoroidy to takie zgrubienia żylakowe, które też mi się niestety pojawiły. Wczoraj Hania bardzo mocno kopała, ale jakoś zasnęłam.
Jutro mam wizytę u położnej, a w czwartek w szpitalu i w końcu usg. Czuję Jej główkę pod żebrami, fajnie jakby lekarz zgodził się już na wyznaczenie terminu cesarki. Pozdrawiam

Molla wierzę,że wszystko jest dobrze, wiem że najgorsza ta niepewność, czekanie ... a może wybierzesz się do jeszcze innego lekarza? Myślę,że betę też jest dobrze zrobić i sprawdzić jej poziom i przyrost.

Witam Wszystkie Mamusie!!
dlugo tu nie zagladalam, pisze do Was króciutko i zabieram sie za przestudiowanie tego co naskrobałyscie :-)

u nas w porzadeczku :-) wczoraj bylam na wizycie i maluszek pięknie przybiera na wadze. Wazy juz 2700 ;-)
wczoraj smialam sie z niego, bo akurat jedna raczka bawil sie stópka a druga wsadzil do buzi i ssal kciuka.
Ach juz nie moge sie go doczekac!!

aaa i dodam, ze u na do porodu zostalo 21 dni!!!
Zmiana daty , czyli nie 20 sierpnia a 6 juz w szpitalu i 7.08 cesarka
WIEC TRZYMAJCIE KCIUKI hihihihi !

Sznurki wow, a cóż to za przyśpieszenie? Cudnie im prędzej zobaczysz malucha tym lepiej. ;-)
Molla ja ci współczuję, wiem co teraz przezywasz, tym bardziej po tym co przeszłaś. Bardzo wierzę, że serduszko zacznie bić.

Ostatnia edycja:
reklama
Kiwisia, nie moja sprawa kompletnie, ale ja bym nigdy nie zgodziła się na takie traktowanie. Masz pracę, robisz wiele rzeczy sama, nie jesteś od niego uzależniona. Pokaż mu, że się bez niego obejdziesz, nie masz sposobu, żebyś to Ty go olała i zostawiła samemu sobie? Najwyraźniej czuje nad Tobą władzę i wie,że w końcu przyjdziesz i przeprosisz, widocznie nieraz tak było... Przykro bardzo, nie daj się, dziewczyno, bo taki układ to zawsze równia pochyła - im dalej w las...

Molla - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok!

Avocado - jeszcze raz gratuluję Kingusi :)

A ja byłam dziś w poradni diabetologicznej. Nieliczne przekroczenia wyników, ogólnie dobrze. Doktor kazał zgłosić się za 2,5 tygodnia, powiedział, że jeszcze powalczymy z dietą. A potem miałam umówioną wizytę ginekologiczną - no i niestety lekarz stwierdził, że na tej diecie "dziecko zwalnia" - trzy razy mierzył brzuszek, który po raz pierwszy odstaje od normy - i to o całe 2 tygodnie w stosunku do pozostałych parametrów. Powiedział, że potrzebuję więcej kalorii i sugeruje przejście na insulinę. No to wróciłam do poradni i wyszłam z penem i receptą na insulinę... Od jutra zaczynam aplikacje....
frown.gif

No ale dla dziecka wszystko... Byleby córeczka była zdrowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry