Lolitka mi też zostały w jajnikach pęcherzyki, takie po kilka cm. Najpierw mówili, że zejdą do 10 tc, potem, że do 12, tydzień temu na USG lekarz stwierdził, że już (!) się trochę zmniejszyły, szczególnie na 1 jajniku. Prawy cały czas obładowany, powiększony i bolący (choć trochę mniej). No i wody w brzuchu też już nie mam. Wszyscy lekarze (i ci z kliniki i ci spoza) jednak mówią jednogłośnie, że trzeba czekać aż się same wchłoną/pekną. Ale to zupełnie inna skala problemu niż u ciebie... Bardzo ci współczuję, trzymam mocno za was kciuki:-)
A ty masz Lolitka powiększony brzuch? Ja mam nieustannie od hiper po zabiegu i ostatnio jakby bardziej. Najpierw była tam woda ale teraz już jej ponoć nie ma, myślałam, że brzuch pojawia sie później. Stąd ciekawa jestem jak to jest u ciebie
W środę myslałam, że skończyłam przygodę z luteiną a tu się dzisiaj okazało, że w związku z bólami podbrzusza mam znowu brać
Wracając do tematu kotów po przejściach, my mamy kotkę z jednym okiem, wzięliśmy ją prosto od weta po operacji i miesięcznej
rekonwalescencji. W sumie zajęło jej 2 lata przystosowanie sie do tego stanu ale teraz to już zupełnie inny zwierz, goni naszego kocura, bawi się wszelkimi myszkami i piłeczkami, skacze po szafkach i stołach. Trzeba dać tylko zwierzakowi trochę czasu;-)
Pozdrawiam przedweekendowo :-)