Kachar
Fanka BB :)
No my mamy bebilon ha , dramat jakie to drogie , puernicze będę pchała marchewkę tańsze rozwiązanie hehhe żartuję ale już się cieszę na inne jedzonkoWow. A myślałam że u mnie dużo schodzi mleka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No my mamy bebilon ha , dramat jakie to drogie , puernicze będę pchała marchewkę tańsze rozwiązanie hehhe żartuję ale już się cieszę na inne jedzonkoWow. A myślałam że u mnie dużo schodzi mleka![]()
U nas Nan 1 póki co, dla mojej dwójki 800 schodzi na tydzień, cena 41 złNo my mamy bebilon ha , dramat jakie to drogie , puernicze będę pchała marchewkę tańsze rozwiązanie hehhe żartuję ale już się cieszę na inne jedzonko
A od kiedy rozszerzasz dietę? Od 4 czy 6 mca ?No my mamy bebilon ha , dramat jakie to drogie , puernicze będę pchała marchewkę tańsze rozwiązanie hehhe żartuję ale już się cieszę na inne jedzonko
A daj spokoj rozszerzanie dietynu nas to koszmar.Miska skonczyla rok a je i tak mleko czasami cos innego ale jie chce.Myslalam ze jak bedzie miala rok to juz z nami bedzie jesc a tu dupa.Moze jak pojdzie do zlo ka to tam ja naucza skoro ja nie potrafieAż się stresuję na samą myśl i rozszerzaniu diety. Muszą zacząć w końcu cos o tym czytać
Kurcze mój bratanek (obecnie 2 lata) od 4 miesiąca tak się garnal do jedzenia dorosłych, że ciężko było się opędzićA daj spokoj rozszerzanie dietynu nas to koszmar.Miska skonczyla rok a je i tak mleko czasami cos innego ale jie chce.Myslalam ze jak bedzie miala rok to juz z nami bedzie jesc a tu dupa.Moze jak pojdzie do zlo ka to tam ja naucza skoro ja nie potrafie![]()
mój ma prawie 2 lata a rzeczy które lubi jesc policzę na palcach jednej, góra 2 rąk. Lubi owoce - tutaj jabłko i winogrono uwielbia (plus wszystkie musy owocowe z tubki), jogurt naturalny typu activia z ziarnami, na obiad głównie mięso z rosołu i placki ziemniaczane, chlebek z serem topionym, żółtym, czasem szynka. Warzyw nie chce ruszyć w ogóle. Je samodzielnie wiec opcja karmienia nie wchodzi w grę. Jak dam do mięsa z rosołu marchew to ja podziubie ale nie zje. Warzyw nie je w ogóle chyba ze są jako dodatek w jakimś musie. Na początku rozszerzania diety jadl więcej niż terazA daj spokoj rozszerzanie dietynu nas to koszmar.Miska skonczyla rok a je i tak mleko czasami cos innego ale jie chce.Myslalam ze jak bedzie miala rok to juz z nami bedzie jesc a tu dupa.Moze jak pojdzie do zlo ka to tam ja naucza skoro ja nie potrafie![]()
Po 4 miesiącuA od kiedy rozszerzasz dietę? Od 4 czy 6 mca ?
U nas ładnie poszło z pierwszą córka, chętnie probowala i szybko zeszliśmy z Melka mm, dzięki BoguA daj spokoj rozszerzanie dietynu nas to koszmar.Miska skonczyla rok a je i tak mleko czasami cos innego ale jie chce.Myslalam ze jak bedzie miala rok to juz z nami bedzie jesc a tu dupa.Moze jak pojdzie do zlo ka to tam ja naucza skoro ja nie potrafie![]()
Ja jak cis specjalniw dla niej gotuje lub dla nas z mysla o niej to konczy sie ze my to zjadamy bo ona dwa kesy wezmie i juz Dzis zjadla rano troche kaszki,pol truskawki,1/4sloiczka,i kilka gryzow bulki.A mleka...litrymój ma prawie 2 lata a rzeczy które lubi jesc policzę na palcach jednej, góra 2 rąk. Lubi owoce - tutaj jabłko i winogrono uwielbia (plus wszystkie musy owocowe z tubki), jogurt naturalny typu activia z ziarnami, na obiad głównie mięso z rosołu i placki ziemniaczane, chlebek z serem topionym, żółtym, czasem szynka. Warzyw nie chce ruszyć w ogóle. Je samodzielnie wiec opcja karmienia nie wchodzi w grę. Jak dam do mięsa z rosołu marchew to ja podziubie ale nie zje. Warzyw nie je w ogóle chyba ze są jako dodatek w jakimś musie. Na początku rozszerzania diety jadl więcej niż terazsłoiczkami się wręcz zajadał a potem poszedł foch na jedzenie i matka stawaj na głowie ja i tak nie zjem. Przestałam gotować tylko dla niego bo i tak wyrzucałam. Gotuje dla nas i ewentualnie dam mu spróbować na jego talerz i on zje albo nie.