Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem w trakcie kuwa ostatniej mam nadzieję zmiany mleka@fredka84 ty spróbuj już chociaż kleik ryżowy albo kukurydziany podać, duży chłopak no na co czekasz ?!
A mi właśnie pediatra mówi żeby czekać aż skończą pół rokuDziewczyny ja już zaczynam rozszerzac dietę, a na co czekać i po co?niech próbuje nowych potraw, dla mnie to atrakcją, A i maluszek Nowego spróbuje, my mamy już pozwolenie od pediatry, no i może zacznie w końcu całe nocki przesypiac jak brzucha zapcha czymś innym niż mleczko?!u nas tak było że starza , jednak stały posiłek wystarcza na dłużej, nawet kleik ....
Jesteśmy na szczęście na wsi, widoki ładne, a Lei zaczynam podawać mm 2x dziennie, co to za dramat, kupa co 3 dni, jęczy i ciągle ulewa, jeju jak to śmierdziLea @DagLer to pewnie teraz je jakieś pate z kurzych wątróbek i creme brulee.
Jak tam jest na wczasach? Ładne macie widoki czy w mieście jesteście?
warto czekac, bo takie sa wskazania. 17tc to minimalny wiek, a jednak doradza sie czekac do 6 miesiaca. Wiekszosc 4 miesieczniakow nie jest gotowa na rozszerzanie diety.Dziewczyny ja już zaczynam rozszerzac dietę, a na co czekać i po co?niech próbuje nowych potraw, dla mnie to atrakcją, A i maluszek Nowego spróbuje, my mamy już pozwolenie od pediatry, no i może zacznie w końcu całe nocki przesypiac jak brzucha zapcha czymś innym niż mleczko?!u nas tak było że starza , jednak stały posiłek wystarcza na dłużej, nawet kleik ....
Ten rodzaj karmienia, czyli ściąganie pokarmu i podawanie z butelki, to najtrudniejszy z możliwych sposobów. Podziwiam. Na pewno nie dałabym rady.Jesteśmy na szczęście na wsi, widoki ładne, a Lei zaczynam podawać mm 2x dziennie, co to za dramat, kupa co 3 dni, jęczy i ciągle ulewa, jeju jak to śmierdzi
Czy po mm zawsze jest takie ulewanie? Laktacja mi się zatrzymuje, laktator już nie wystarcza, ciągle próbuję ją nauczyć piersi i głupio wierzę, że się uda, później ryczę, że się nie udaje, niedługo zwariuje, o dalszym rozszerzaniu nawet nie myślę
Powiem Wam, że wszystko z Leą jest proste poza tym karmieniem, od 4 miesięcy siedzę na laktatorze, a jego dźwięk słyszę nawet w snach, robi tło pod każdą akcje![]()
Masz racje bo jak bedzie cos sie dziac to nie bedziesz wiedziala czy przez mm czy cos innego zjadl.Jestem w trakcie kuwa ostatniej mam nadzieję zmiany mleka. Mały niech się trochę ustabilizuje z tym brzuchem i dopiero coś dam. W sumie to nie chce mi się z nim jeszcze użerać jak widzę co teraz odstawia
![]()
Do 6 miesiaca doradza się czekać dzieciom karmionym piersiąwarto czekac, bo takie sa wskazania. 17tc to minimalny wiek, a jednak doradza sie czekac do 6 miesiaca. Wiekszosc 4 miesieczniakow nie jest gotowa na rozszerzanie diety.
nieprawda. Wytyczne zmienily sie kilka lat temu. Poczytaj.Do 6 miesiaca doradza się czekać dzieciom karmionym piersią