Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jesli ona je juz na codzien kawalki to obstawiam jakas jelitowke czy cos co jej zaszkodzilo. Jesli kawalkow do tej pory nie je, a dzis zjadla kawalek to zareagowala tak, bo nie umiala sobie poradzic. Tak czy siak musisz obserwowac.Dziewczyny czy mam sie martwic.Dzis mi Misia rzygala 2 razy.Mam wrazenie ze jak zjadla cosninnego.Poerwszy raz najpoerw mm anpozniej kawaleczek ciasta ugeyzla inod razupozniej nie jadla nic i dostala kawalek arbuza ktorego nie pogryzla tylko zwymiotowala.
No wlasnie ona je mikrokawalki a maz dal jej dosc suzy kawal.podejrzewam ze nie mogla sobie z nim poradzic.a pierwszy raz to nie wiem czemu.Kiedys juz sie jej to zdarzylo-ostatnio jakies 3 tyg.temu w podrozy sie zarzygala po zjedzeniu mlekajesli ona je juz na codzien kawalki to obstawiam jakas jelitowke czy cos co jej zaszkodzilo. Jesli kawalkow do tej pory nie je, a dzis zjadla kawalek to zareagowala tak, bo nie umiala sobie poradzic. Tak czy siak musisz obserwowac.
Ale ładne ciacho
dawaj to
ja od lat mam fujitsu. Polecam montowac w korytarzu miedzy pokojami.Ale zazdroszczę wam klimy. U mnie w sypialni ja poddaszu jest chyba 100 stopni. Na klimę przymierzam się ze 3 lata ale zawsze coś innego wyskoczy
. A popecacie jakiś konkretny model? Ja się na tym w ogóle nie znam
![]()
My mamy samsunga. Mój sobie wymyślił droższą wersję z oczyszczaczami powietrza, trybem bez wiatru czy nocnym. Ten bez wiatru jest fajny. Bo chłodno a nie wiejeAle zazdroszczę wam klimy. U mnie w sypialni ja poddaszu jest chyba 100 stopni. Na klimę przymierzam się ze 3 lata ale zawsze coś innego wyskoczy
. A popecacie jakiś konkretny model? Ja się na tym w ogóle nie znam
![]()
Szczecin zaprasza.dawaj to![]()