eij
Fanka BB :)
Ja pracowałam do 30 tcDziewczyny pytanie. Do kiedy pracowalyscie w ciazy? Oczywiscie mowie o ciazach niezagrozonych. U mnie teraz 6 mc sie rozpoczal. Myslalam, zeby pracowac do polowy sierpnia ale zastanawiam sie czy nie za dlugo..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja pracowałam do 30 tcDziewczyny pytanie. Do kiedy pracowalyscie w ciazy? Oczywiscie mowie o ciazach niezagrozonych. U mnie teraz 6 mc sie rozpoczal. Myslalam, zeby pracowac do polowy sierpnia ale zastanawiam sie czy nie za dlugo..
Czyli podobnie jak ja planuje. Wystarczyly Ci pozniej te 2 mce?Ja pracowałam do 30 tc
Ja obecnie 21tc i idę na L4 z końcem czerwca. Praca ze zwierzętami, dość stresującą. Ostatnie dni dały mi w kość, a lekarz od dłuższego czasu pyta czy nie chce isc się polenic.Dziewczyny pytanie. Do kiedy pracowalyscie w ciazy? Oczywiscie mowie o ciazach niezagrozonych. U mnie teraz 6 mc sie rozpoczal. Myslalam, zeby pracowac do polowy sierpnia ale zastanawiam sie czy nie za dlugo..
Ja też tak wstawałam w ciąży pomimo tego mam rozejście mięśnia brzucha na ok. 3 palce. W czasie ciąży tego w ogóle nie sprawdzałam, a po ciąży poszłam na wizytę do urofizjoterapetki że swoją blizną po cc czy wszystko ok . Z blizną ok. Ale to rozejście. Nie mam w związku z tym żadnych dolegliwości znaczy chodzi mi o takie odczuwalne, nie mam przepukliny pępkowej, ale pomimo tego że ważę 48 kg to jednak brzuch jest widoczny pomimo tego że już 15 miesięcy po porodzie. Od fizjoterapeutki dostałam ćwiczenia i raz właśnie też miałam tę plastry na brzuch.To tez bede tak wstawac. U mnie brzuszek juz jest spory jak na początek 6 mca.. kurcze to muszę poczytac o tym. Moze tez przejde sie do jakiegos fizjoterapeuty. Bo rozumiem, ze to później po porodzie bedzie problem? Czy teraz w ciazy to moze przeszkadzac?
Ja miałam podobnie , nie dość że odeszły mi koszty paliwa które przy ok. 100 km dziennie już wtedy nie były małe to jeszcze pensja była naliczana że średniej z iluś miesięcy więc liczyły się premie 13 taki itp.A wiecie laski że ja ja chorobowym zarabiałam o prawie 500zl więcej? Pracowałam do 6 tego miesiąca i potem weszły jakieś zmiany i dwie wypłaty dostałam właśnie większe. Moja koleżanka jest w drugim miesiącu ciąży i od razu idzie na chorobowe ze względu na większe pieniądze. I właśnie tak państwo uczy nas nie pracować
Ja w 2 miesiacu ale ja sie zle czulam nie dalam rady glowy podniesc.Dziewczyny pytanie. Do kiedy pracowalyscie w ciazy? Oczywiscie mowie o ciazach niezagrozonych. U mnie teraz 6 mc sie rozpoczal. Myslalam, zeby pracowac do polowy sierpnia ale zastanawiam sie czy nie za dlugo..
Ha ja mialam na l4 o 1000zl wiecej a na macierzynskim gdzie jest 80%wyplaty tylko 500zl mniej niz normalnie zarabialam przed ciazaA wiecie laski że ja ja chorobowym zarabiałam o prawie 500zl więcej? Pracowałam do 6 tego miesiąca i potem weszły jakieś zmiany i dwie wypłaty dostałam właśnie większe. Moja koleżanka jest w drugim miesiącu ciąży i od razu idzie na chorobowe ze względu na większe pieniądze. I właśnie tak państwo uczy nas nie pracować
TakCzyli podobnie jak ja planuje. Wystarczyly Ci pozniej te 2 mce?
A ja teraz mam 80% a wypłatę taka samą jak przed ciążąHa ja mialam na l4 o 1000zl wiecej a na macierzynskim gdzie jest 80%wyplaty tylko 500zl mniej niz normalnie zarabialam przed ciaza![]()