Fusun
Fanka BB :)
Lawendowy, moim zdaniem beta zrobiona w innym labie nie jest absolutnie miarodajna. Ja byłam przekonana, że skoro drugą betę robisz w Lux medzie, to pierwszą też u nich robiłaś. Nic się nie martw i jutro powtórz w Invikcie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)
:-)
Normalnie mi się zrobiło słabo i przeraziłam się i przez kilka minut nie dochodziło do mnie co ta położna mówiła.... Kurde, boję się
Mam nadzieję, że mam wysoki próg wytrzymałości bólu.
.
. Sebuś duży chłopaczek, będzie się teraz opiekował mamusią. Życzę Ci, żeby brzuszek szybko przestał boleć i gratulacje dla tatusia!
.
możesz trzymać skarb w ramionach, to piękne. 

. Doczekałam się swojej kruszynki po 8 latach, przez łzy nie mogłam wyjść z gabinetu, a kochana pani doktor mnie przytulała do tego. Mam swoje kilka milimetrów szczęścia!