Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Bunieczek to duży Twój synuś się urodził. Pewnie jakbyś dotrwała do porodu to może koło 3800 g byłby 
Ja się za to mogę pochwalić, że krwiak już skrzepł i zaczyna się wchłaniać. Także mogę powoli wracać do pracy, dostałam zielone światło
. Oczywiście na blok operacyjny mam zakaz wstępu ze względu na gazy i tomograf, ale ordynator obiecał że teraz na spokojnie zrobię staże cząstkowe.
Dzidziuś ma 3 cm, rączki, nóżki, śliczny kręgosłup i prawdopodobnie siusiak. Widziałam go, moja dr także. Ciekawa jestem czy faktycznie potwierdzi się przy usg prenatalnym 10.09

Ja się za to mogę pochwalić, że krwiak już skrzepł i zaczyna się wchłaniać. Także mogę powoli wracać do pracy, dostałam zielone światło
. Oczywiście na blok operacyjny mam zakaz wstępu ze względu na gazy i tomograf, ale ordynator obiecał że teraz na spokojnie zrobię staże cząstkowe. Dzidziuś ma 3 cm, rączki, nóżki, śliczny kręgosłup i prawdopodobnie siusiak. Widziałam go, moja dr także. Ciekawa jestem czy faktycznie potwierdzi się przy usg prenatalnym 10.09

dzis na wizycie ustalilismy ze 3.09 jade na szpital, mam byc przebadana, plus mam miec podane sterydy na płucka dla dzidzi i prawdopodobnie 8 lub 9.09 CC.