reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale mój suwaczek źle pokazuje :p Kilka dni do tyłu jest niż na usg :p Ale co mi tam nie chce mi się go jakoś szczególnie poprawiać i tak nie umiem :p
Bo suwaczek pokazuje ciaze wg miesiaczki. A na usg masz dzieciatko wieksze wiec i tygodnie polecialy w gore. Ale tak czy siak plod jest na rozwoju wg daty ost miesiaczki.
Jak moj maly sie urodzil 6 tyg wczesnie, ja lekarzom tlumaczylam ze tylko 3, bo on byl taki duzy jak dzidzius w 37 tc a nie 34. No ale lekarze sprowadzili mnie na ziemie, ze rozwojowo to jednak 34 tc. Tyle ze duzy byl.

ja nie potrafię ocenić czy zbrzydlam :D zawsze tak samo wyglądam chyba ...tzn no gorzej wiadomo bez makijażu ;p ale nie mam krostek na twarzy czasem wiadomo jedna wyskoczy zza krzaka :p Jedynie to male krostki na plecach po obu stronach na bokach ;/ chyba ze to odleżyny hahah
Padnę zaraz, odleżyny mówisz ? Kurde kupie sudokrem od razu i ze nasmaruje tyłek bo dziś od rana siedzę przy kompie i stukam z Wami haha. Jutro będzie piekło haha

reklama
Padnę zaraz, odleżyny mówisz ? Kurde kupie sudokrem od razu i ze nasmaruje tyłek bo dziś od rana siedzę przy kompie i stukam z Wami haha. Jutro będzie piekło haha
Ja już chyba z 3 tyg siedze na dupie a boli niemiłosiernie :p No ale tez do sklepu latam, żeby nie było, że jak Pisanka lenia mam :p

Do góry