reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
dziewczyny macie jakieś sprawdzone już w boju listy wyprawki itp?
Ja korzystałam z tego. Nie trzymalam się scisle, ale to dawalo mi pojecie czego potrzebuje
Screenshot_20210306-083617__01.jpeg
Screenshot_20210306-083636__01.jpeg
Screenshot_20210306-083641__01.jpeg

Aplikuj lek, nie warto czekać. Akurat nie miałam tego środka ale po założeniu krążka przerobiłam różne specyfiki. Brałam też cały czas doustnie probiotyk.
Tak, zaczelam brac. Wezme przez 4 dni i odstawie. A przy krążku musiałaś cały czas dopochwowo coś brać? Jaki probiotyk doustnie można brać?

Tak, zaczelam brac. Wezme przez 4 dni i odstawie. A przy krążku musiałaś cały czas dopochwowo coś brać? Jaki probiotyk doustnie można brać?
Niestety przy krążku miałam infekcje za infekcją. Tłumiłam tylko te bakterie czy grzyby biorąc co jakiś czas 3_4 czasem więcej globulek. Chwila poprawy, znowu biocenoza 3-4 grupa. Brałam jakieś szpitalne leki, potem już prosiłam o recepty na nowoczesne specyfiki, brałam piamofucin, macmiror, gynazol tyle pamiętam 🙊 probiotyk doustny otrzymywałam w szpitalu przez cały czas czyli trzy miesiące. Niestety żadnych dopochwowych probiotyków nie mogłam brać, od razu uczulenie.
Jeszcze dodam że ciągle miałam wymazy, leki, crp i tak przez trzy miesiące. Jakoś dało się funkcjonować. Bywały nawet czyste wymazy. Reagowałam od razu jak tylko zaczynało się coś dziać, przy krążku i sączących się wodach nie było żartów.

Niestety przy krążku miałam infekcje za infekcją. Tłumiłam tylko te bakterie czy grzyby biorąc co jakiś czas 3_4 czasem więcej globulek. Chwila poprawy, znowu biocenoza 3-4 grupa. Brałam jakieś szpitalne leki, potem już prosiłam o recepty na nowoczesne specyfiki, brałam piamofucin, macmiror, gynazol tyle pamiętam 🙊 probiotyk doustny otrzymywałam w szpitalu przez cały czas czyli trzy miesiące. Niestety żadnych dopochwowych probiotyków nie mogłam brać, od razu uczulenie.
Jeszcze dodam że ciągle miałam wymazy, leki, crp i tak przez trzy miesiące. Jakoś dało się funkcjonować. Bywały nawet czyste wymazy. Reagowałam od razu jak tylko zaczynało się coś dziać, przy krążku i sączących się wodach nie było żartów.
Jeju znow straszysz 😫 Ja tu mogę zapomnieć o dostępie do tyłu badań. Chociaż co miesiąc jakieś badania krwi i moczu położne mi robią ale wgląd w wyniki nie mam wiec nawet nie wiem co badaja... W poniedziałek jadę do szpitala na wywiad z konsultantem od problemów z szyjka, mam wypis że szpitala z pierwszej ciąży po założeniu szwu, dołożę trochę dramaturgii to może się mną zajmą

reklama
Do góry