reklama

cieżarowki) nasza waga

Basenik super sprawa ,trzeba by było się zapisać,to chyba najlepszy sposób na zrzucenie kilogramków i przymierzam się jak narazie do jazdy rowerem ale muszę z tym poczekać ,ponieważ nie mam z kim zostawić malucha .A jak na razie chodzimy z OSKAREM na długie spacery i powiem wam że po przyjściu do domu to czuje te kilometry w nogach ;D

reklama
W ciąży przytyłam 15 kg, po porodzie 8 spadło a teraz 2 kg jeszcze te 5 zostało ale nie zamierzam się odchudzać samo napewno zleci właśnie po takich długich spacerkach.
Oj mnie też rozcisło w bioderkach bo brzuszka prawie nie ma a spodnie ciasnawe no i ten tyłek ::)

A mnie ładnie się już obkurczyła skóra na brzuszku, została już niewielka fałdka a z nadplanowych 23 kg zostało jeszcze 9.

Ehhhhh, Olu no fakt ... bandzioch masz ogromny... za św. Mikołaja się bedziesz mogła przebrac jak go nie zgubisz do grudnia ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A tak serio ( bo az nie mogłam się powstrzymac od żarciku ;D) to głupotki Oleńko wypisujesz, widziałam twój brzuszek bodajże 2 tyg po porodzie i bandziocha tam nie widziałam, tylko ładny zgrabniutki brzuszek bez śladu ciąży!!!!!!! Pozazdrościć :) Wprawiasz takie dziewczyny jak ja w kompleksy pisząc takie rzeczy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry