reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cieżarowki) nasza waga

Basenik super sprawa ,trzeba by było się zapisać,to chyba najlepszy sposób na zrzucenie kilogramków i przymierzam się jak narazie do jazdy rowerem ale muszę z tym poczekać ,ponieważ nie mam z kim zostawić malucha .A jak na razie chodzimy z OSKAREM na długie spacery i powiem wam że po przyjściu do domu to czuje te kilometry w nogach ;D

reklama
W ciąży przytyłam 15 kg, po porodzie 8 spadło a teraz 2 kg jeszcze te 5 zostało ale nie zamierzam się odchudzać samo napewno zleci właśnie po takich długich spacerkach.
Oj mnie też rozcisło w bioderkach bo brzuszka prawie nie ma a spodnie ciasnawe no i ten tyłek ::)

A mnie ładnie się już obkurczyła skóra na brzuszku, została już niewielka fałdka a z nadplanowych 23 kg zostało jeszcze 9.

Mi też został jeszcze spory brzuch, ale z tygodnia na tydzień jest coraz mniejszy i waga spada, kolejny kilogram mniej ;D Jeszcze tylko 4 ;D

Ehhhhh, Olu no fakt ... bandzioch masz ogromny... za św. Mikołaja się bedziesz mogła przebrac jak go nie zgubisz do grudnia ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A tak serio ( bo az nie mogłam się powstrzymac od żarciku ;D) to głupotki Oleńko wypisujesz, widziałam twój brzuszek bodajże 2 tyg po porodzie i bandziocha tam nie widziałam, tylko ładny zgrabniutki brzuszek bez śladu ciąży!!!!!!! Pozazdrościć :) Wprawiasz takie dziewczyny jak ja w kompleksy pisząc takie rzeczy ;)

reklama
Do góry