reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
ja juz sama nie wiem ile przytylam bo kazda waga mi co innego pokazuje ::) Na mojej w domu niby do przodu 2kg a na rodzicow zero do przodu :mad: Zobaczymy co bedzie na wizycie 30-go ;)

Ja byłam w ubiegłym tygodniu u gina i przytyłam 2 kg w ciągu miesiąca. Lekarz powiedział, że za dużo jak na 16 tydzień ciąży ;D Odkąd jestem w ciąży przytyłam 4 kg i ważę teraz 59, przy wzroście 165 cm. Zobaczymy co będzie po następnej wizycie 13 lutego :)

Matko, jakie Wy laski jestescie - 60 kilo to ja wazylam 7 lat temu jak zaczynalam prace i siedzialam po godzinach przez pol roku od 7 do 22 i nic przez ten czas nie jadlam. Teraz waze 75 kg a ile bedzie w lipcu??? :)))

Ja miesiac przed ciaza 68 kg - przy wzroscie 168 cm :). To i tak duzo bylo. Teraz tez waga stanela, ale pierwsze dwa miesiace to smiali sie ze mnie, ze powinnam sobie lodowke przy lozku postawic (albo odwrotnie),bo nawet zeby zasnac musialam cos "miętolić" w zębach :)))

reklama
:) u mnie to samo ja jak wychodziłam do miasta to musialam cos sobie pod drodze kupic..
a jak szlam do szkoly to sie nie obyło bez kanapek:)

Do góry