reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

Scarletta ja chodziłam do dr Hołowczyca- robił mi cc i jestem zadowolona. Wiem tez że dziewczyny chwalą sobie dr Sandeckiego

reklama
Vii ja jestem bardzo szczupla dzis bylam u gina spytalam powiedzial ze to za wczesnie. Ale ja wiem ze czuje brzadca. Wystarczy sie dobrze na lozku ulozyc:-D. A jak wiesz o co chodzi to wiesz co czujesz:-). A Ty Vii w ktorym tygodniu jestes?.
Po za tym po tamtym ruchu mialam pare dni przerwy:-). Ale dzis znow czuje:-D

czesc ! chcialam zapytac w ktorym laboratorium robicie wyniki ?
w poprzedniej ciazy chodzilam aldemedu robic wyniki ale cennik przez te 6 lat pewnie sie zmienil ;) poza medica na kupieckiem nie wiem jakie jeszcze mamy laboratoria :confused:

bede wdzieczna za info, pozdrawiam :)

a maja karte stalego klienta ?
bo wlasnie wyczytalam ze w medice maja takie cudo :D
juz mnie kieszen boli na sama mysl placenia za kazde badanie :confused:

moge sie doczepic do mam 2012 ? bo narazie nie ma 2013 :|

dziekuje za gratulacje :zawstydzona/y:
podczepie sie jesli pozwolicie ! bo ja lubie sobie pogadac :D
poki co ciaza moja jest wielka tajemnica wiec na zywo nie mam z kim o moim stanie gadac :-p

reklama
Ja robiłam wyniki w szpitalu w punkcie na Podgórnej - tez prywatnie za nie płaciłam większość badań była tańsza niż na mieście

Do góry