Dziękuje za wskazówki, czyli na chwilę obecną nie kupuje jednego i drugiego do szpitalnej torby, poczekam jak wyjdę ze szpitala i jak będzie potrzeba zaopatrzę się w Rossmanie. Wczoraj widziałam, że po wkładkach o których pisze Beti została pusta półka bo drugie opakowanie było 50% taniej.
reklama
pamietam jak szukałam wozka-masakra tyle ich jest ze nie wiadowmo na co zwracac uwage my may tako warrior i jestem bardzo zadowolona
Chyba wszytsko zalezy gdzie mieszkasz czy masz winde czy bedziesz musiala dzwigac wozek...my zdecydowalismy sie na tako-polska firma i przystepna cena
Chyba wszytsko zalezy gdzie mieszkasz czy masz winde czy bedziesz musiala dzwigac wozek...my zdecydowalismy sie na tako-polska firma i przystepna cena
Ostatnia edycja:
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
Alez tu cicho:-):-)
Moge soe pochwalic:-) dzis poczulam pierwszy baaardzo wyrazny ruch mojego brzdaca:-) czulam juz wczesniej ale zganialam na jelita bo wydawalo mnie sie za wczesnie. A dzis taki wyrazny.
Moge soe pochwalic:-) dzis poczulam pierwszy baaardzo wyrazny ruch mojego brzdaca:-) czulam juz wczesniej ale zganialam na jelita bo wydawalo mnie sie za wczesnie. A dzis taki wyrazny.
MamusiaNoesi
Fanka BB :)
Hej czytając trochę wstecz zauważyłam, że któraś z was chodzi do dr Muszyńskiej, była ona przy moim porodzie potem mnie zszywała i była super teraz potzrebuje isć do gina mój już nie pracuje i właśnie jej szukam. Proszę o namiary na dr Muszyńska na pw!!
Pozdrawiam
Groszek_Kokosowy
Fanka BB :)
tak nieśmiało się wtrącę z pytaniem 
Ania_789 w 11 tyg czujesz ruchy ?? mi się od kilku dni wydaje, że czuję "pływającą rybkę", ale rodzina mi się każe na głowę przebadać, bo przecież to niemożliwe
no, ale widzę nie tylko ja tak mam
w pierwszej ciąży czułam już takie puknięcia w 15 tyg, ponoć w drugiej szybciej, ale czy aż tak ?? ;>
Ania_789 w 11 tyg czujesz ruchy ?? mi się od kilku dni wydaje, że czuję "pływającą rybkę", ale rodzina mi się każe na głowę przebadać, bo przecież to niemożliwe
w pierwszej ciąży z ruchami to jest masakra jakaś. Powinny wystąpić w 20 tygodniu, czyli w moim przypadku na początku kwietnia. Nie wiem czemu ja nie potrafiłam powiedzieć, że czuje te ruchy a wszyscy dookoła mnie stresowali zadając pytania"czy czuje ruchy", na odpowiedź że nie wiem od niejednej osoby słyszłam "ale już powinnaś czuć ja w tym okresie czułam". No i się straszliwie stresowałam, że może coś być nie tak. Ale około 22 tygodnia moja córka zaczęła tak kopać, że nie miałam już wątpliwości. Wydaje mi się, że te pierwsze ruchy były tak delikatne, że nie wiedziałam, że to moje Isia się rusza. Zresztą człowiek zaganiany to chyba też niezbyt dobrze wsłuchiwałam się w swe ciało. Ciekawa jestem jak to będzie w drugiej ciąży?
reklama
scarletta
Aktywna w BB
czesc dziewczyny:-)
rzeczywiscie baaaardzo tu spokojnie..
aniu_789 i vii gratuluje jesli cos czujecie, ja to dopiero w 19 tyg poczulam lekkie pukniecie ;-)
obecnie pogoda wprost wymarzona na ciaze, no moze z wyjatkiem deszczu, ale ja czuje sie super przy temp. do 20 st.C.:-)
dziewczyny ze wzgledu na "przerwe specjalizacyjna" mojej pani doktor szukam innego lekarza, ktory pracuje u nas w szpitalu. kogo polecacie?? dodam, ze najprawdopodobiej bede miec cc wiec zalezy mi tez na kims kto ma dowiadczenie w tym zakresie, a dodatkowo nie planuje urlopu od II polowy lipca do 10 sierpnia

rzeczywiscie baaaardzo tu spokojnie..
aniu_789 i vii gratuluje jesli cos czujecie, ja to dopiero w 19 tyg poczulam lekkie pukniecie ;-)
obecnie pogoda wprost wymarzona na ciaze, no moze z wyjatkiem deszczu, ale ja czuje sie super przy temp. do 20 st.C.:-)
dziewczyny ze wzgledu na "przerwe specjalizacyjna" mojej pani doktor szukam innego lekarza, ktory pracuje u nas w szpitalu. kogo polecacie?? dodam, ze najprawdopodobiej bede miec cc wiec zalezy mi tez na kims kto ma dowiadczenie w tym zakresie, a dodatkowo nie planuje urlopu od II polowy lipca do 10 sierpnia

Podziel się: