BędęMam to samo czasem choc teraz juz rzadziej. Trzeba to przeżyć później będzie lżej :** trzymaj się kochana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BędęMam to samo czasem choc teraz juz rzadziej. Trzeba to przeżyć później będzie lżej :** trzymaj się kochana
Zazdroszczę! U mnie dopiero 17 tydzień...BędęDzisiaj zaczęłam 28 tydzień, wiec już bliżej końca.
Tzn? Jest za bardzo stresująca?Ja w ciąży byłam doraźnie 3 razy, ale nie chcę wracać do terapii teraz, bo nie mam na to siły.
Ddziewczyny macie czasem taki jakby pisk w głowie, że ciężko myśli pozbierać? Albo np nadwrażliwość na dźwięki? Bo nie wiem czy to normalne przy nerwicy
Tylko że to nie taki typowy pisk w uszach np tylko jakbym coś miała z mózgiem nie tak bez kitu. I te stany beznadziejnosci jakby mi się kolory zmieniały na takie szaro bure. Już się boję że jakąś schizofrenie mam faktycznieStandard![]()
Kochana, mam to samo! Dość często. A jak mnie akurat to złapie to jak moje dziecko ogląda bajkę to normalnie szybki szukam pilota żeby przyciszyc tv bo wydaje mi się, że jest tak głośno, że nie mogę myśli pozbierać... a każdy twierdzi, że było cicho...Tylko że to nie taki typowy pisk w uszach np tylko jakbym coś miała z mózgiem nie tak bez kitu. I te stany beznadziejnosci jakby mi się kolory zmieniały na takie szaro bure. Już się boję że jakąś schizofrenie mam faktycznie
Ułożyło mi szczerze mówiąc.Kochana, mam to samo! Dość często. A jak mnie akurat to złapie to jak moje dziecko ogląda bajkę to normalnie szybki szukam pilota żeby przyciszyc tv bo wydaje mi się, że jest tak głośno, że nie mogę myśli pozbierać... a każdy twierdzi, że było cicho...
Także standard przy nerwicy.
A beznadziejnosc tez mnie często dopada... i czasami derealizacja... czuje się jakbym była w jakimś filmie a nie w realu. Czasami boje się, że coś mi się z głową dzieje...
Nie. Od połowy. Myśle, ze było to spowodowane okresem stresowym po badaniach genetycznych i różnych podejrzeń. Jak już okazało się, ze z synkiem wszystko jest ok, to mnie się odpaliły leki.Zazdroszczę! U mnie dopiero 17 tydzień...
Od początku ciąży miałaś objawy nerwicy?