Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Ty pocieszyłaś mnie pisząc o swojej córeczcePocieszylas mnie mówiąc że dużo ciężarnych ma nerwice, oczywiście współczuję wszystkim ciezarnym które muszą się z tym męczyć. Siedzę teraz pije kawę i nie mam na nic siły jest mi nie dobrze z nerwow
Jestem w 17 tygodniu... Tez jeszcze długa droga przede mną...A w którym tygodniu jesteś? I jak objawia ci się nerwica? Śpisz w nocy?
Kochana spokojnie wszystko się ułoży.Hej Klaudia 12 do ginekologa idę dopiero 20 grudnia ale tym razem powiem lekarzowi jak jest ze mną. Do psychologa idę jutro, będzie to moja 3 wizyta, na wcześniejszej jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży. Odpoczywam teraz i równocześnie umieram z niepokoju, koło mnie siedzi moja 3 letnia córka z którą nie mogę się bawić bo nie mam sily![]()
Masz rację Kochana!Kochana spokojnie wszystko się ułoży.
Przytulaj maleńką jak najczęściej i daj sobie czas. Jeśli nie masz siły nic robić to się nie zmuszajOdpoczywaj jak najwięcej i dbaj o siebie. Ja jestem w 6 tygodniu I też miewam paskudne dni.
Zwłaszcza jak sobie nakrece że mam schizofrenie I już nikt mi nie pomożejak już czuje się lepiej to aż chce mi się śmiać tych moich natretnyxh myśli. Głową do góry nie jesteś sama
jak chcesz to daj jakiś kontakt do siebie na priv np whatsapp albo jakiś inny komunikator to się będziemy nawzajem wspierać :* buziaki I silną bądź masz dla kogo.