Pauletka891
Aktywna w BB
O czyli rowieśniczki ciążowehej Pauletka to Ty tak jak ja jestes w 29 tyg ciazyz tym ze.ja.na lekach od 5 miesiaca i niestety nie widze znacznej poprawy
czasami.zastanawiam sie czy one wogole dzialaja....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O czyli rowieśniczki ciążowehej Pauletka to Ty tak jak ja jestes w 29 tyg ciazyz tym ze.ja.na lekach od 5 miesiaca i niestety nie widze znacznej poprawy
czasami.zastanawiam sie czy one wogole dzialaja....
Ja mam problem z okropnym strachem o zdrowie. Ciągle się boję że się zarażę od kogoś czymś. Ostatnio taka schiza zaczęła się od zabicia muchy, bo zaraz wlazlam na internet szukać czym można się od muchy zarazić. Boję się że zarażę się choroba, pasożytem, że coś zrobię nie tak i naraze moją córeczkę czymś.Jak sie objawiaja Twoje stany lękowe??
No niestety przez tego wirusa faktycznie miałam problemy z wychodzeniem z domu. A teraz wychodzę troszkę, ale jakby nie maseczka to chyba bym się nie odważyłam. A jakie są Twoje objawy?Chyba masz tez agarofibie czyli lęk przed wychodzeniem z domu??? No u mnie jest raz lepiej a raz gorzej ostatnie 2 dni byly lepsze a teraz znowu gorzejjuz momentami nie mam na to sily...i nie wiem jak sobie pomoc...
GratulujęU mnie po tym jak było lepiej, znów jest gorzej, ale jakoś walczę. Też się boję, że dziecko przejmie te nerwy, jeszcze wszyscy mnie straszą, że tak będzie, ale skoro piszesz, że u Ciebie jednak się nie sprawdziło, to jest nadzieja.
A jak po cesarce?
Pozdrawiam serdecznie![]()
Witaj pytanko mam do ciebie jak się teraz czujesz czy poradziłaś sobie z dusznościami ?U mnie niestety ciąża nasiliła nerwice.. ale staram się być silnazaczynam jutro 17 tydzień i zaczęły się duszności ale wszystko da się przetrwać. Bądź dobrej myśli
![]()