Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to super skupisz sie na czyms innym my tez zarqz wybieramy sie po moje kolorowanki antystresowe[/QUOTE][QUOTEra28, post: 6406, member: 171636"]Mnie dziś męczy niepokoj i duszności, ale jako znoszę
Teraz zrobiliśmy sobie z Mężem wycieczkę![]()
Ja jutro też sobie kupięKupiłam sobie te kolorowanki i już pokolorowalam pierwszy rysunek na prawdę działa to na mnie bardzo dobrze. Przy tyxh kolorowankach na prawdę trzeba się mocno skupić żeby nie wyjechać za linięi zajmuje mmyśli dziękuje za podpowiedź![]()
Nie martw się to normalne, typowy atak paniki... A teraz normalne że czujesz się słabo bo organizm broni się w ten sposób przed kolejnym atakiem.Dzis dzień zaczął mi sie niestety niebardzo. Zawiozlam dziecko do szkoły i na parkingu zrobilo mi sie slabo, gorąco i zaczelo sie w głowie krecic.bylam bardzo niespokojna. Szybko wyszłam na zewnątrz auta.mimo ze minęła od tego zajścia godzina nadal jestem jakas niespokojna.czy tez tak czasem macie???. Jak sobie z tym radzic?
Nie martw się to normalne, typowy atak paniki... A teraz normalne że czujesz się słabo bo organizm broni się w ten sposób przed kolejnym atakiem.
Wiem co pisze bo przeżywałam to nie raz spokojnie![]()
A mam pytanie Klara.czy twój mąż rozumie co Ci dolega? Czy to dla niego abstrakcjaNie martw się to normalne, typowy atak paniki... A teraz normalne że czujesz się słabo bo organizm broni się w ten sposób przed kolejnym atakiem.
Wiem co pisze bo przeżywałam to nie raz spokojnie![]()