sancia880
Fanka BB :)
I przede wszystkim zaczelam myslec o innych
i dzialac w tym kierunku
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny jestem w 5 tyg ciąży, od 9 miesięcy leczyłam sie na depresje, brałam doxepin. Gdy dowiedziałam sie, ze zaszłam odrazu odstawiłam ... I to chyba był błąd Mam straszne leki Proszę napiszcie jak sobie radziliście Jakos mnie podnosi na duchu jak czytam to forum ...
Cześć dziewczyny jestem w 5 tyg ciąży, od 9 miesięcy leczyłam sie na depresje, brałam doxepin. Gdy dowiedziałam sie, ze zaszłam odrazu odstawiłam ... I to chyba był błąd Mam straszne leki Proszę napiszcie jak sobie radziliście Jakos mnie podnosi na duchu jak czytam to forum ...
Boję się jestem w 8 tygodniu ciazy i mam nerwice lekowa, zaczelo się na początku sierpnia a ja ciągle się boję płacze że się udusze. Dzisiaj doszło do tego że sobie pomyślałam żeby ktoś wyjął mi to dziecko bo się go boję że tam jest. To moje drugie dziecko, byłam już na jednym spotkaniu z psychoterapeuta jestem umowiona na drugie. Proszę pomóżcie