reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziewczyny [emoji3] byłam w lidlu kupiłam dla małej ciuszki i skarpetki takie malutkie i sobie uświadomiłam ze nieważne ile cierpień ważne jaki bedzie efekt a to bedzie dzidzia wyczekana i kochana wiec warto. Ja tez jestem na zwolnieniu i powiem wam ze nie mam czasu ciagle cos robię zajmuje sie domem, ciagle cos pojawia sie do załatwieni na mieście, czasami spotkam sie z koleżanka i tak zleci do porodu....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I to jest dobre podejście :) Moja dzidzia też będzie kochana i wyczekana

Ostatnia edycja:
reklama
A ja tez wybieram się do Lidla ale po staniki i leginsy żeby mieć już na późniejszą ciążę wygodne ciuszki na lato.
Po tym jak opisalam że uwielbiam morze ogladalam wszystkie zdjecia znad morza i jak je ogladalam to miałam wielki banan na buzi jak byście w tym momencie mnie widziały to powiedzialybyscie że jestem szczęśliwą kobieta w ciąży bez zmartwień chciałabym czuc się tak ciągle :)

Ja tez często oglądam Przyjaciół- to moj serial:) czekam zeby pogoda się poprawila to na podwórku bedzie mozna cos działać:)
Uwielbiam ten serial, znam go chyba na pamięć :) choć ostatnie dwa sezony były już dużo słabsze. Polecam też Diabli nadali, Jak poznałem waszą matkę (w tym przypadku tak do 5 sezonu), Mamuśkę, Brooklyn 9-9,Teorię wielkiego podrywu, a z polskich Mamuśki. I oczywiście mój ulubiony Jane the Vergin - serial komediowy w konwencji telenoweli, świetna parodia. O dziewczynie która przypadkiem została sztucznie zapłodniona u ginekologa... intryga goni intrygę :)

[QUOT"Różyczka1984, post: 15097749, memer: 172213"]A ja jeszcze nie wiem czy to będzie moja czy mój;)[/QUOTE]
A ja dzisiaj o 17:30 mam wizyte i dowiem sie czy bede miala chlopczyka czy dziewczynke

Przyjaciół widziałam juz chyba 3 razy wszystkie sezony ale skoro Murasaki poleca Jane the Vergin to będę musiała obejrzeć :)

reklama
Dziewczyny a widać Wam już brzuszki? Napiszcie który tydzień i jaki brzuszek :)
Ja mam 15 tydzien a bruszek juz troszeczke mi widac troche bardziej niz jak gdy bardzo sie najesz i zaczal teraz w drugim trynestrze bardzo mnie swedziec wiec kupie sobie jakis olejek na roztepy moze znacie jakies dobre produkty?

Do góry