edycia1611
Początkująca w BB
Ja będę miała Kubusia
Napisane na SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masz niedobór magnezu? To wpływa na nerwicę, może jak Ci unormują poziom kroplówkami to poczujesz się dużo lepiej. Myśle, że dzidzia jest bezpiecznaDziewczyny.. Ja byłam u lekarza, niestety nie dostałam zadnych lekow narazie.. powiedzial ze woli zaczekac, ze to za wczesnie.. 14tydzien. chodze na kroplowki z magnezem, wczoraj wpadlam w jakas histerie, liczyłam na leki i chyba to mnie dobilo.. Powiedzcie nic się nie stanie dziecku przez taki atak?![]()
mam taką nadzieję, dzięki Ewlinkal@!Masz niedobór magnezu? To wpływa na nerwicę, może jak Ci unormują poziom kroplówkami to poczujesz się dużo lepiej. Myśle, że dzidzia jest bezpieczna
Znam to uczucie.. i mimo ze sie bardzo chce skierować mysli na inne tory zeby napięcie zniknęło, to bardzo ciężko z tym walczyćJa jestem od poniedziałku w stanie ciągłego napięcia relanium nie działa dostałam rexetin (paroksetyna) Nię umiałam sobie już poradzić. Oby zaczęło szybko działać