Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O jeju ale super!! Ogromne gratki!!! Widzisz a tak sie martwilaas o zdrowie maluchaAnncia: ja urodziłam dzidzia zdrowa to najważniejsze. Pierwszą dobę była spokojniótka teraz już dokazuje i płacze Ale mówią Że to normalne. Jednak sama zadecydowała kiedy chce przyjść na świat A miała być planowa cesarka
![]()
Najważniejsze, ze juz masz to za soba teraz wszystko przyjdzie z czasem zobaczyszAnncia: 17.04. duża dzidzia. Poród ogólnie kiepsko wspominam skurcze i strach
. Tuż po narodzinach super uczucie
. Teraz trochę się denerwuje jak maleństwo płacze A położne nie bardzo chcą pomagać...
Ja myślę ze jesli to tylko mysli Ci przedzkadzaja to uporaasz sie z tymNo troche nawet wieksze mam lęki niz w ciazy,mam tak jakby natretna mysl ze wszystko jest bez sensu i nie ma po co zyc,wiem ze to natret bo nie chce tak myslec mam wspaniale dzieci i ko ham je bardzo i takie mysli sa straszne dla mnie. Ja raz bralam pare lat temu przez 8msc paroksetyne i po pierwszym porodzie escitil. No a teraz w ciazy w polowie zaczelam brac sertraline 50. Mialam leki ale nigdy nie mialam mysli typu ze nic nie ma sensu,chyba strasze siebie sama najgorszymi myslami sama nie wiem......co sadzicie
Jejciu gratulacjeAnncia: ja urodziłam dzidzia zdrowa to najważniejsze. Pierwszą dobę była spokojniótka teraz już dokazuje i płacze Ale mówią Że to normalne. Jednak sama zadecydowała kiedy chce przyjść na świat A miała być planowa cesarka
![]()
Jejciu gratulacjeAnncia: ja urodziłam dzidzia zdrowa to najważniejsze. Pierwszą dobę była spokojniótka teraz już dokazuje i płacze Ale mówią Że to normalne. Jednak sama zadecydowała kiedy chce przyjść na świat A miała być planowa cesarka
![]()
Ja jeszcze w dwupaku i ciągły strach....a myślałam, że przez tą nerwice urodze wcześniej. Chyba jednak przenosze....A ogolnie jak samopoczucie?? Necia, Ewlinkal co u Was? Dziecioszki jeszcze w brzuchach?![]()
Może jakaś drobna depresja poporodowa nie martw sięNo troche nawet wieksze mam lęki niz w ciazy,mam tak jakby natretna mysl ze wszystko jest bez sensu i nie ma po co zyc,wiem ze to natret bo nie chce tak myslec mam wspaniale dzieci i ko ham je bardzo i takie mysli sa straszne dla mnie. Ja raz bralam pare lat temu przez 8msc paroksetyne i po pierwszym porodzie escitil. No a teraz w ciazy w polowie zaczelam brac sertraline 50. Mialam leki ale nigdy nie mialam mysli typu ze nic nie ma sensu,chyba strasze siebie sama najgorszymi myslami sama nie wiem......co sadzicie
Anncia: 17.04. duża dzidzia. Poród ogólnie kiepsko wspominam skurcze i strach
. Tuż po narodzinach super uczucie
. Teraz trochę się denerwuje jak maleństwo płacze A położne nie bardzo chcą pomagać...[/
No i dumne Jesteśmy z Ciebie, masz w sobie duuużo siły, dałaś radeDługo trwał poród?Rodziłaś sama, czy z mężem?