Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny,przy zwiekszaniu dawki sertraliny mam nasilone lęki,czy to normalne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raczej tak bo ja też mialam jak zwiekszalam swoj lekHej dziewczyny,przy zwiekszaniu dawki sertraliny mam nasilone lęki,czy to normalne?
To minie, daj sobie chwilę czasuU mnie kryzys dalej trwa...teraz pluje sobie w brodę ze nieregularnie brałam leki ...gdybym mogła cofnąć czas.
Przy zwiększaniu dawki to normalne że lęki mogą się nadilać. Szczególnie jeśli z 50 mg przeszłaś od razu do 100 mg, bez dawki pośredniej np. 75 mg przez tydzień.Jejku straszne scenariusze mi ta berwica wymyśla, mam nadzieję ze wieksza dawka sertraliny na mnie podziała,najgorszy jest strach ze tak juz bedzie zawsze.....
Hej.Też tak myślę..ja nawet zwiększając o 12.5 mam nasilone objawy.Teraz bierzesz 100?jak dzidziuś?Hej dziewczyny,przy zwiekszaniu dawki sertraliny mam nasilone lęki,czy to normalne?
Myśl do przodu.Za chwilę będzie lepiej...niestety te efekty uboczne dają się we znaki każdemuU mnie kryzys dalej trwa...teraz pluje sobie w brodę ze nieregularnie brałam leki ...gdybym mogła cofnąć czas.
Chyba każdy ma takie myśli. Ale nie zostanieA mialyscie mysli typu ze juz Wam tak zostanie? Ja tego sie teraz najbardziej boje