reklama

Ciężarówki z nerwicą

Ale ja też ostatnio słabiej sypiam, wieczorem nie mogę zasnąć,a potem leżymy do 11( bo u nas są właśnie ferie i nie muszę do przedszkola gnać) a gdybym zasnęła w ciągu dnia to już koniec...

....

reklama
Dziewczyny po dzisiejszym kiepskim dniu już mam zły nastrój przed jutrzejszym. Idę jutro na badania do przychodni a potem odwiedzę koleżankę więc trochę przedpołudnia mi zleci. Obym tylko nie siedziała sama w domu. Chciałabym się jakoś nastawić pozytywnie ale mam tylko czarne myśli w głowie.

Hejka! Nocka znowu stresująca dziś w nocy patrzyłam na zegarek co ile się budzę i okazało się że co godzinę. Potem usypianie budzenie i tak do rana. Jestem cała w nerwach chyba zacznę brać coś na uspokojenie codziennie może to będzie mniej szkodliwe niż moje nerwy. A ostatnio coś mnie brzuch pobolewa. Dobrze że w piątek do lekarza idę. Idę dziś na cały dzień do siostry mama tam jest posiedzę z nią i może dzionek jakoś się ześlizgnie, potem chłop wróci z pracy. Tak jak powiedziala justi trzeba traktować każdy przeżyty dzień jak zwycięstwo.

Asia mnie też ostatnio puls szwankuje budzę się w nocy wystraszona serce wali. Wczoraj przy gotowaniu tak mi zaczęło serce walić że aż mi się słabo zrobiło. Oczywiście towarzyszyła tej sytuacji panika. Wpadam w nią i jest tylko gorzej

Hej, ja o dziwo w nocy czuję się dobrze, nawet jak się przebudzę tak jak dzisiaj od 3 do 6. Dziewczyny umowilam sie dzisiaj do kosmetyczki na manicure bo juz nie mogę patrzeć na swoje paznokcie. Pomyslalam ze może warto sprawiac sobie codziennie jakąś małą przyjemność. Wczoraj wieczorem mialam kapiel w soli borowinowej i naprawdę czułam się odprezona i zasnelam jak male dziecko.
Pomyślcie o tym. ...wiem że trudno się zmobilizować. ...

Justi ja codziennie biorę kąpiel w solach i nic mi to nie pomaga. Dziś w nocy znowu zaczęłam spazmować aż mężowi ciśnienie skoczyło. Dobry pomysł z tą kosmetyczką pewnie cię odpręży. Teraz siedzę sobie z mamą na razie jest dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry