Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane... Żyje ...hehe sama cesarka to jest dziwne doświadczenie bardzo dostałam ataku paniki na sali plakalam... Prosiłam Pani anestezjolog żeby mnie przytulała myslalam, że się udusze itp... no masakra CC miałam wczoraj o 13.30 spać nie mogę spałam tylko dwie godziny .. małego nie mam bo na razie ciągle łóżko pozwoliły wstać dopiero rano... No i najważniejsze ból... Jest ale do zniesienia tylko przy kaszlu boli tak, że szok i czujesz jakby miało Cię rozerwać jak dostałam atak kaszlu to zaczęłam tu przeklinac i płakaćwięc jak chcecie CC od razu zaopatrzcie się w supremum przeciwkaszlowy i jakieś tabletki do ssania żeby brać w razie kaszlu
ja mam nadzieje, że kaszleć już nie będę bo tka ból do zniesienia jest, ale czeka mnie jeszcze najgorsze...czyli wstawanie... Dam znać jak było i czy dałam rade. Pozdrawiam dziewczyny razem z nikosiem moim slicnzym drugim synem :*
Reese ja nie brałam. Kilka dziewczyn pamiętam, że pisało że brało. Doraźnie im lekarz przepisał. A zastanawiasz się czy brać? Hydroksyzyna nie działa?
Ja właśnie wolę słabe bo się boję takich leków a jestem strasznym wrażliwcem.mi przepisał ginekolog jak zaczynały się lęki na początku ciąży... brałam 3 dni...ale nie działały na mnie ......
podobno nie na każdego działają....ja miałam 0,2 może za słabe były.....
A to jeszcze czas. Ja jutro równe 20 tygodniMarta 2211 ja dopiero 18+3
A to jeszcze czas. Ja jutro równe 20 tygodnitakże jeszcze raz tyle
może się jakoś uda
![]()
Kurcze a ja czytałam że trzeba 12 godzin leżeć płasko żeby uniknąć bólów głowyRoze gratulację serdeczne. Jesteś dzielna. Synek przeslodki.
Strasznie późno cię pionizowali. Ja w po poprzednim CC już w 4 godzinie byłam pod prysznicem. Chyba im dłużej się leży tym gorzej. Wstawaj z łóżka i chodź jak najwięcej żeby to rozchodzić.
No właśnie teraz już się tak nie robi. Nawet u mnie w szpitalu państwowym do 5 godzin wstają. Mnie strasznie bolał kręgosłup a nie przypominam sobie żeby głowa teżKurcze a ja czytałam że trzeba 12 godzin leżeć płasko żeby uniknąć bólów głowy
Obyś miała rację bo mimo iż te dni jakoś lecą to ciąża mi się ciągnie strasznie=-ODacie radę. Od 20 tygodnia to już leci szybciej. Sama nie wiem kiedy mi zleciało. Jestem w 29+1
Gratulacje!! Jesteś bardzo dzielnaKochane... Żyje ...hehe sama cesarka to jest dziwne doświadczenie bardzo dostałam ataku paniki na sali plakalam... Prosiłam Pani anestezjolog żeby mnie przytulała myslalam, że się udusze itp... no masakra CC miałam wczoraj o 13.30 spać nie mogę spałam tylko dwie godziny .. małego nie mam bo na razie ciągle łóżko pozwoliły wstać dopiero rano... No i najważniejsze ból... Jest ale do zniesienia tylko przy kaszlu boli tak, że szok i czujesz jakby miało Cię rozerwać jak dostałam atak kaszlu to zaczęłam tu przeklinac i płakaćwięc jak chcecie CC od razu zaopatrzcie się w supremum przeciwkaszlowy i jakieś tabletki do ssania żeby brać w razie kaszlu
ja mam nadzieje, że kaszleć już nie będę bo tka ból do zniesienia jest, ale czeka mnie jeszcze najgorsze...czyli wstawanie... Dam znać jak było i czy dałam rade. Pozdrawiam dziewczyny razem z nikosiem moim slicnzym drugim synem :*
Ja brałam i przed każdą wizyta biorę hydro 25 mg, Reese my chyba podobny termin mamy choć mi dr powiedzial że będziemy rodzić w 37 TC, to chyba że względu na mięśniaki ....Kurczę czym bliżej tym bardziej się boję .Dziewczyny czy któraś z was brała/bierze relanium?