Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje! Z serca płynące ja juz za momencik dołącze do grona "juz po"Dzis o 8:44 przyszedl na swiat moj synek Antoś! Urodzony sn
Dupsko boli nogi zmeczone jak po maratonie o ataku to nie bylo mowy tak napierdzialo ze szok!!! Chwala anestezjologowi i mojej poloznej bo daralam sie sie ze chce cc bole krzyzowe okropne! Uratowali mnie, nie spie juz od 24 h masakra jakas! Nie moge zasnac...Juhuuuuuu. Gratulacje Kochana.
Jak się czujesz?
Witam, pierwsze ataki napadów lekowych dostałam w 2015 roku. Straciłam wtedy babcie, przechodziła mobbing w pracy, wyprowadzka z domu rodzinnego i tak to się zaczęło. Z dnia na dzień nie mogłam spać, potem brak apetytu, przestałam prawie jeść, co brałam do ust to prawie wymiotowalam do tego kolatanie serca. Wtedy skorzystałam z pomocy psychiatry brałam Atarax i jakoś po paru miesiącach doszłam do siebie. Od ponad 1.5 roku staraliśmy się z mężem o dziecko w między czasie stwierdzono endometrioze i powiedziano nam że szansa na naturalna ciążę jest mała. Aż tu nagle stał się cud jestem w upragnionej ciąży to 6 tydzień. Niestety napady wróciły od razu zapisałam się na terapię jestem już po dwuch spotkaniach. Złe myśli chodzą mi po głowie że coś się stanie. Ze te napady wrócą i nie będę mogła opiekować się maleństwem. Staram się odganiac złe myśli ale one wracają. Jak z tym wygrać tak bardzo chciała bym czuć się dobrze... Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny.