Nerwiczka87
Fanka BB :)
Koncze 24 tc na 28 mam a Ty??? Jestes na lekach czy walczysz bez???No to jesteśmy we 3. Najbardziej się boje że w maju a już w czerwcu na pewno będą upały a już ledwo co zipie. Nerwiczka na kiedy masz termin , który TC?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koncze 24 tc na 28 mam a Ty??? Jestes na lekach czy walczysz bez???No to jesteśmy we 3. Najbardziej się boje że w maju a już w czerwcu na pewno będą upały a już ledwo co zipie. Nerwiczka na kiedy masz termin , który TC?
Dokladnie tak samo mam, w ktorym tyg jestes???U nas wichura. Zawsze źle odczuwam taką pogodę. Zawroty mnie męczą. Do tego niepokój jak przed egzaminem :/
U mnie 6 tc dopieroDokladnie tak samo mam, w ktorym tyg jestes???
@Reese a prócz nerwicy masz jeszcze jakieś wskazania do cc?
Moim największym koszmarem i lękiem teraz jest, że na porodówce podważą zaświadczenie od psychiatry...
U mnie od wczoraj czuje co to znaczy bol podczas ruchow. Tak strasznie sie rozpycha, ze brzuch jest jak ufo![]()
Ja dziś 25+5. Termin z om mam na 24 ale mam mieć CC 17. Od 3 tygodni zażywam Zoloft. Nie dałam już radyKoncze 24 tc na 28 mam a Ty??? Jestes na lekach czy walczysz bez???
. Mam zaświadczenie do CC które moja gin uznała. Muszę jeszcze donieść jedno w którym będzie zapisane że jestem na lekach i że mogę lub nie mogę rodzić w szpitalu bez oddziału psychiatrycznego.No ja mam na 14 terminMarta spadlysmy w klasyfikacji porodowej w dół![]()