bzikula1
Fanka BB :)
może za mała dawka.....bo już powinno być trochę lepiejJa odstawiłam, ale niestety depresja wróciła i to z taką siłą, że zaczęłam brać asentrę, biorę już 5 tygodni i czuję się koszmarnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może za mała dawka.....bo już powinno być trochę lepiejJa odstawiłam, ale niestety depresja wróciła i to z taką siłą, że zaczęłam brać asentrę, biorę już 5 tygodni i czuję się koszmarnie
@Reese u Ciebie juz sa skurcze bolesne ? Czy tylko twardnieje brzuch ? Wczoraj mialam pare godzin i przeszlo. Dzisiaj znowu sie mecze, juz bym chciala zeby sie zaczelo na serio, bo nie wiem co ze soba zrobic. Taki okropny bol jak na okres
A w którym tygodniu ciąży jesteś?Życzę Ci tego z całego serca, ja niestety codziennie żyję jak w jakimś niekończącym się koszmarze, otwieram rano oczy i czuję lęk, potem mija ale za to są inne równie okropne dolegliwości
Może faktycznie za mała dawka? Mi Elicea dopiero zadziałała po 3miesiacachA w którym tygodniu ciąży jesteś?
Być może, ale strasznie boję się tego zwiększania dawki, że będę czuła się jeszcze gorzejmoże za mała dawka.....bo już powinno być trochę lepiej
W 33 tygodniu, a męczę się już od grudnia z tym nawrotem depresjiA w którym tygodniu ciąży jesteś?
A ile bierzesz, 50 mg?W 33 tygodniu, a męczę się już od grudnia z tym nawrotem depresji
Przez pierwsze dwa tygodnie brałam 0,25 mg, a teraz biorę 50A ile bierzesz, 50 mg?
To już taka dawka która powinna trochę pomoc, ale może warto pomyśleć o zwiększeniu. Najgorzej ze Ty jesteś w takim momencie ze właściwie zaraz powinnaś zmniejszać bo tak zalecają lekarze przed porodem. Pewnie dasz radę wytrzymać już do porodu ale jak po nie będzie poprawy to rozważ większa dawkęPrzez pierwsze dwa tygodnie brałam 0,25 mg, a teraz biorę 50