Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaka dawke bralas?? To mnie troche przeraza no ale trudno...trzeba sie jakos ratować...Ja przez pierwszy tydzień modlitw z ciut dłużej nie miałam żadnej poprawy a wręcz przeciwnie i do tego okropne mdłości. Po jakiś 2 tygodniach lek zaczął działać ale na krótko i zwiekszylam dawke.
A Ty tez mialas po tym leku mdłości???no trzeba się uzbroić w cierpliwość ale powinno być już lepiej po 10 dniach......
Przez te 10 dnicodzienny lęk???no trzeba się uzbroić w cierpliwość ale powinno być już lepiej po 10 dniach......
Zaczynałam od pół tabletki teraz mam całą. Nie wiadomo jak będziesz reagować na lwkPrzez te 10 dnicodzienny lęk???
Mam nadzieje,ze bedzie dobrzeZaczynałam od pół tabletki teraz mam całą. Nie wiadomo jak będziesz reagować na lwk
Rozbieżności zależą od aparatu i lekarza. Oni to mierzą znacząc na ekranie. Mój lekarz zmierzył 3250 a dzień później na IP zmierzyli 3000. A Konrad ważył naprawdę 2790.... Więc taki oto pomiar ja czułam że będzie mniejszy bo przecież taki mały brzuch miałam. Mój narzeczony i tak się głowi gdzie on się tam zmieścił.Bylam dzisiaj na wizycie 39+1 wage okreslila na 3700. wysokie ciśnienie i skierowanie na patologie ciazy.
Przyjechalam i z usg lekarz mowi, ze dziecko 3100. Nie wiem skad takie rozbieżności.
Cisnienie 160/100. Leki i albo wywolywanie porodu, albo bede lezec az sie zacznie.. a moze mnie wypisza jak przejdzie po lekach (to najgorsza opcja).
I powiem Wam, ze atak tego dziadostwa to mialam w szpitalu. Zaczyna sie umieranie, bo cisnienie. Mysli, ze rzucawka juz bedzie i kaput. Trzeslo mnie w nerwach i tyle z tego. Ale juz sie ogarnęłam i czekam co bedzie jutro. Moj lekarz prowadzący ma byc od rana. @Reese gratuluje i zazdroszcze![]()
ja miałam mdłości i wymioty z nerwicy...jak tylko była mowa o jedzeniu wymiotowałam.....A Ty tez mialas po tym leku mdłości???