Ewna4
Fanka BB :)
Ja 27+2 , kurde to jest nas kilka w podobnym "wieku". Tak przyjmuje leki Zoloft 5026+5 a Ty ? Bierzesz leki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja 27+2 , kurde to jest nas kilka w podobnym "wieku". Tak przyjmuje leki Zoloft 5026+5 a Ty ? Bierzesz leki?
Dokladnie na kiedy termin? Powiedz od kiedy bierzesz i jak sie czujesz?? Mnie psychiatra przepisala Sertagen 50 (setralina) balam sie je brac ze wzgledu na nasilone lęki nim sie rozkreci, a Ty jak sie czulas na poczatku po ilu lek sie rozkrecil?Ja 27+2 , kurde to jest nas kilka w podobnym "wieku". Tak przyjmuje leki Zoloft 50
Melduję że Konrad na pokładzieNo faktycznie kolejna mamuśka nam się zrobiła. Ale fajnie. Reese daj znac
Boshe jakie cudo gratulacje!!!!!!!!Melduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
Piękny bobas, gratulacjeMelduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
kolejne cudeńko na świecie....tylko całować słodziaka.......gratulacjeMelduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
Nie wzięłam nic kompletnieResse przepraszam, ze w takim momencie pytam o to bralas jakies uspokajacze??