Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękuje i pozdrów ją też...Dziewczyny przekazuje pozdrowienia a od Marty. Piszę że czuje się coraz lepiej i niedługo zagladnie
Gratuluję z całego serca!! Dzielna Mamo brawoMelduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
Gratulacje :* ale podobny do mojego aniołka jak się urodziłMelduję że Konrad na pokładzie Zobacz załącznik 956354
Roza kochana jak miło że się odezwałaś. Już 2 miesiące ma twój synuś. Szok ale przeleciało. Zdrówka wam życzę. My tu dalej się męczymyMój Nikos(2msc) ma pierwszy pobyt w szpitalu za sobą ... Trafił z powodu ostrego zapalenia oskrzeli, na szczęście obyło się bez antybiotyku i jesteśmy już w domku mimo, że nadal kaszle, byliśmy 5 dni o dziwo mi się podobało odpoczęłam tam sobieod męża ani drugiego syna, psa sprzątania gotowania its tylko ja i mój słodki synuś strasznie się do niego zbliżyłam dzięki tym 5 dniom... Bo przedtem zajmowałam się trochę z musi a teraz nie mogę się oderwać od mojego słodziaka... Pozdrawiam Was mamusie :*
będzie dobrze...trzymam kciuki...Ale sie boje co to będzie dzisiaj. Czekaja mnie atrakcje... Zalozenie tego balona na noc :l zeby chociaz po tym urodzić naturalnie, a to sie okazuje ze wiekszosc i tak konczy się cesarka, tego sie cykam okropnie. Dzisiaj to juz bedzie panika caly dzien![]()
Dziękuję kochana. Dałam radę. Było strasznie. Nigdy takiego stresu nie przeżyłam. Potem już coraz lepiej. Dostałam mnóstwo kroplówek. Bo po cc wystąpiła u mnie duża anemia, musiałam stracić trochę krwi. Teraz biorę jakieś żelazo na receptę. Słaba jestem jeszcze. Chodzę zgieta w pół tak mnie boli. Ale z dnia na dzień coraz lepiej. Wypuścili nas wczoraj w 3 dobie.Gratuluję z całego serca!! Dzielna Mamo brawo
Śliczny chłopak, jak z Hanią wychodziłam ze szpitala ważyła 2740 więc domyślam się jaka z Konrada kruszyna!
Jesteście już w domu? Jak dałaś radę w szpitalu? Dali Ci po porodzie jakieś leki?
Dużo zdrówka i cierpliwości dla Was [emoji173]
Ściskam!