reklama

Ciężarówki z nerwicą

Funkcjonowałaś bez leków? Ja wyjechalam na święta w góry, bo w domu już miałam dość wszystkiego, lęków, ataków paniki. Myślałam, że podczas wyjazdu będzie lepiej, a nakrecilam się dziś tak, ze mialam atak paniki podczas spaceru z rodzinĄ. POMÓŻCIE, BO JUZ NIE WIEM JAK ŻYĆ...
Bez leków wytrwałam do końca 1 trymestru. A zanim się rozkręciły, to prawie końcówka ciąży była.
Przed ciążą brałam leki, odstawiłam żeby starać się o dziecko. To była trzecia próba odstawienia leków, kolejna nieudana. Za to udało się zajść w ciąże, przetrwać to jakoś i mam teraz cudną córkę.
Tobie też się uda. I każdej nerwicówce w ciąży. Bo jesteśmy mega silne.

reklama
UOTE="Wystraszona29, post: 17968082, member: 182669"]
Bez leków wytrwałam do końca 1 trymestru. A zanim się rozkręciły, to prawie końcówka ciąży była.
Przed ciążą brałam leki, odstawiłam żeby starać się o dziecko. To była trzecia próba odstawienia leków, kolejna nieudana. Za to udało się zajść w ciąże, przetrwać to jakoś i mam teraz cudną córkę.
Tobie też się uda. I każdej nerwicówce w ciąży. Bo jesteśmy mega silne.
[/QUOTE]

Mówisz, że jest to nasza siła? Bo ja mam wrażenie, ze jestem coraz słabsza z dnia na dzień...

Ogólnie bylo znośnie, bylam nerwowa, ale dawałam radę. A teraz lęki mnie przytłaczają, a tak chciałam mieć drugie dziecko☺ a teraz przykro mi to mówić nie umiem się cieszyć, objawy przesłaniają mi wszystko Na bardzo fajny blog trafiłam "Niepanikuj", żebym miała tyle siły w sobie!
To tak jak ja- nic tylko się cieszyć. A mnie lęk ogarnia. Wiem że to szok bo ja nie planowałam trzeciej ciąży. A teraz, kiedy miała wszystko poukłafane, zmagam się na nowo z lękiem. Ja znalazłam na yt kanał "Zaburzeni". Ponoć facet jest genialny. Zaczęłam ogladać ale dziś nie miałam czasu. Zerknij.

To tak jak ja- nic tylko się cieszyć. A mnie lęk ogarnia. Wiem że to szok bo ja nie planowałam trzeciej ciąży. A teraz, kiedy miała wszystko poukłafane, zmagam się na nowo z lękiem. Ja znalazłam na yt kanał "Zaburzeni". Ponoć facet jest genialny. Zaczęłam ogladać ale dziś nie miałam czasu. Zerknij.

Dzięki! będziemy się wspierać! Musi być dobrze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry