Agulaczarnula
Aktywna w BB
Ojej, trzymaj się!No i jestem po wizycie. Niestety wyszło mi wielowodzie i muszę iść do szpitala. Patrząc na to że mam 3 dzieci w domu z czego 2 ma ospę to sobie wyobraźcie co czuje i jaki mam humor.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej, trzymaj się!No i jestem po wizycie. Niestety wyszło mi wielowodzie i muszę iść do szpitala. Patrząc na to że mam 3 dzieci w domu z czego 2 ma ospę to sobie wyobraźcie co czuje i jaki mam humor.
To nie wesoło masz...trzymaj sięOjej, trzymaj się!
Biorę go jestem w dziesiątym tygodniu ginekolozka powiedziała że możnaTa wiosna taka albo ciąża bardziej wymagająca. Święta były ok dziś totalny spadek formy. Znowu jakaś panika. Zaczęły wychodzić mi żylaki na prawej nodze masakra. Panikuje już. Czytałam że jak się pojawiają żylaki drętwienie bóle w nodze powinmo brać się więcej magnezu. Uzupełnić te gospodarke magnezem potasem. Aspargin podobno jest dobry wycisza I takie tam. Znacie go? Wiecie coś na ten temat?
I jak się czujesz? Odczuwasz jakąś zmianę?Biorę go jestem w dziesiątym tygodniu ginekolozka powiedziała że można
Ja kiedyś przy nerwicy też brałam ,nie mam skurczyI jak się czujesz? Odczuwasz jakąś zmianę?
No i jestem po wizycie. Niestety wyszło mi wielowodzie i muszę iść do szpitala. Patrząc na to że mam 3 dzieci w domu z czego 2 ma ospę to sobie wyobraźcie co czuje i jaki mam humor.
Wróciłam do domu. Rano jadę do szpitala, muszę być na czczo. Dam wam znać co i jak. Cieszę się że tu można się wygadać i któraś zawsze pocieszy![]()