Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze!!! 3maj sięNo u mnie potwierdzone wielowodzie. Serie badań plus kroplówką z mg. I dostałam zastrzyk na rozwój płuc
Jakie leki i od kiedy brałaś w ciąży? Daj znac jak będziesz miala chwilę☺Psychicznie całkiem dobrze( dzięki lekom) nie to co w dwóch ostatnich ciazach gdzie też miałam depresję ale nic nie brałam ...za to chce mi się odkaszlnac ale się boję bo ten szew mnie wtedy bardzo boli ..
Właśnie czy w pierwszym trymestrze też bralas.Dwa lata nie biorę lekarstw w lutym spadek formy i w lutym ciąża .Zaczęłam brać lekarstwa przez trzy dni i zrobiłam test bo coś mnie tknelo no i bez lekarstw .Jakie leki i od kiedy brałaś w ciąży? Daj znac jak będziesz miala chwilę☺
Gratulacje dobrze że czujesz się dobrze to najważniejszePsychicznie całkiem dobrze( dzięki lekom) nie to co w dwóch ostatnich ciazach gdzie też miałam depresję ale nic nie brałam ...za to chce mi się odkaszlnac ale się boję bo ten szew mnie wtedy bardzo boli ..
Rano po godz. 8 miałam już cięcie...ze mną i z dzieckiem w porządku, tylko to leżenie jest straszne, ale mały ładnie śpi . Nie karmię piersią bo biorę asentre 100 mg ...Ale nie mam też mleka w piersiach ...
Biorę asentre od 5 m-ca, zaczynałam od 25 mg A po 2 m-cach przeszłam na 100 mg bo dalej kiepsko się czułam ...więcej moja lekarka nie zalecala. ..I karmienie piersia odradza, choć wiem że niektóre dziewczyny karmią ....Jakie leki i od kiedy brałaś w ciąży? Daj znac jak będziesz miala chwilę☺
Biorę asentre od 5 m-ca, zaczynałam od 25 mg A po 2 m-cach przeszłam na 100 mg bo dalej kiepsko się czułam ...więcej moja lekarka nie zalecala. ..I karmienie piersia odradza, choć wiem że niektóre dziewczyny karmią ....