Qnerw
Początkująca w BB
To super, oby tak do końcaJestem w 11 tygodniu, teraz czuję się ok, także nie będę brała leków. Ale jeżeli mi się pogorszy to pojde do lekarza po leki.
A co w razie w zamierzacie włączyć??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To super, oby tak do końcaJestem w 11 tygodniu, teraz czuję się ok, także nie będę brała leków. Ale jeżeli mi się pogorszy to pojde do lekarza po leki.
Zapewne lekarz da mi to co działało na mnie przed ciążą żeby nie eksperymentować, czyli Cital. Ogólnie w ciąży dają najczęściej setreline.To super, oby tak do końca
A co w razie w zamierzacie włączyć??
Ja czuje czasem nieuzasadniony lęk. Serce kołacze ale w ciąży też kołacze więc się tym nie przejmuje. Jak mnie łapie to pozwalam żeby sobie ten lęk płyną bo wiem że minie. Jak zaczynasz walczyć to się dopiero rozkreca. Akceptacja że tak jest i już. Wtedy mija. Mi pomaga jeszcze w takiej sytuacji telefon do przyjaciółki, wtedy nie skupiam się na tym tylko na rozmowie i zapominam.Dziewczyny, a jak sobie radzicie z nerwicą? Ja po prostu nie wiem. Boję się, że będę miała skurcze ze stresu, że urodzę przedwcześnie z tych nerwów. Naprawdę nie mam pomysłu, a to dopiero 12 tydzień się rozpoczął. Nie macie w ciąży ataków bez leków? Mnie codziennie tak wewnętrznie "trzęsie", kłuje w klatce, nie mogę nabrać powietrza, nie mogę spać... Nie chciałabym brać leków, ale co jeśli bez nich będzie jeszcze gorzej? Dla mnie nerwica to nowy temat, bo zaatakowała dopiero w ciąży, więc kompletnie nie wiem co robić...
Już po kwalifikacjach. Nikt nic nie komentował, zaświadczenie od psychiatry uznali i czekam na wizytę u anestezjologa. Cięcie mam między 39 a 40 tcDzięki za odpowiedz! Daj znać co rzekli. Szybko masz jakos te kwalifikacje, to trzeba już tyle wcześniej się umawiać? Ja tez jestem w Wawie, ale prowadzę ciąże u lekarz która pracuje w Szpitalu Orłowskiego wiec chyba tam będę rodzic. Choć wiem ze na Żelaznej dużo lepsze warunki...
To superJuż po kwalifikacjach. Nikt nic nie komentował, zaświadczenie od psychiatry uznali i czekam na wizytę u anestezjologa. Cięcie mam między 39 a 40 tc
Nie, ciążę prowadzę w innym miejscu. Ja umawiałam się na te kwalifikacje telefonicznie już jakiś miesiąc temuTo supera Ty nie prowadzić ciąży u lekarza pracującego na Żelaznej? Przypomnij mi tylko jedno- oni kazali Ci konkretnie dziś przyjechać czy po prostu pojechałaś i stanelas w kolejce?