reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Magdaswiet: Dziękuję za wsparcie. Napisze po wizycie. Mam nadzieję że dzidzia aż tak bardzo nie odczuwa tego mojego stresu.
Anncia: mi zaczął mierzyć szyjke odkąd brzuch zaczął twardnieć czyli tak około 25 tygodnia.

Wgl dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tymi ruchami.. bo ja chyba oszaleje. 22 tydzien, dzisiaj moze z trzy razy poczulam delikatne stukniecia i tyle, a przez ost dni dzidz byl naprawde aktywny.. po poludniu specjalnie sie polozylam odpoczac, zeby zaczal sie ruszac i nic, teraz to samo. Czy tak moze byc? Przeciez zwariowac mozna:////

Wgl dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tymi ruchami.. bo ja chyba oszaleje. 22 tydzien, dzisiaj moze z trzy razy poczulam delikatne stukniecia i tyle, a przez ost dni dzidz byl naprawde aktywny.. po poludniu specjalnie sie polozylam odpoczac, zeby zaczal sie ruszac i nic, teraz to samo. Czy tak moze byc? Przeciez zwariowac mozna:////
Anncia spokojnie, dzidzia ma dużo miejsca:) On się rusza, ale nie odczuwasz tego. Ja 34 skończony i też np nie czuje, a na usg widać, że się rusza:) Zależy od ułożenia

Anncia zjedz coś słodkiego i po 20-30min bedziesz czula jak dzidzia z radości fika

reklama
Do góry