magdaswiet
Fanka BB :)
Mi sie dziś nawet śniło, że nie śpię. To juz chyba obsesja jakas. Ryczalam w sobotę do południa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Necia ginekologiem się nie przejmuj myślę,że co druga pacjentka panikuje więc dla ginów to nic nowego.Ty bierzesz jakieś leki?terapia?Mnie to już nawet ginekolog chyba uważa za wariatke jak mówię o swoich dolegliwościach :-(
Ja juz mojemu za dużo nie mówię, bo tez w przychodni dziwnie na mnie patrzą, położne też bo wiedza...Zapytałam o leki i wie, ze chodzena terapie. Jutro mam wizyte wiec stres jest i musze w koncu o poród wypytacMnie to już nawet ginekolog chyba uważa za wariatke jak mówię o swoich dolegliwościach :-(
Ja tez mam jutro wizyte i sie boje bo nie bedzie mojego lekarza tylko jakiś jego kolega na zastepstwie. Z moim jestem umowiona ze w gabinecie cisnienia nie mierzymy i martwie sie ze ten bedzie chcial mierzycJa juz mojemu za dużo nie mówię, bo tez w przychodni dziwnie na mnie patrzą, położne też bo wiedza...Zapytałam o leki i wie, ze chodzena terapie. Jutro mam wizyte wiec stres jest i musze w koncu o poród wypytac
Powodzenia i spokojnie na pewno wszystko gra! Daj znac poEdzik36: biorę tylko hydroxizine Ale nie działa. Na terapię chodziłam Ale tylko pogarszała sytuację i zrezygnowałam.
Magdaswiet: ja mojemu też już mało mówię Ale odkąd zapytałam o leki patrzy na mnie jak na wariatke. Ja dziś wizyta i panikuje :-(