reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Nieistotna niestety jak większoś dresików mają tendencje do wypychania :( ale te są wiele solidniejsze i myślę, że do końca ciąży w nich pośmigam :D

są rozciągliwe w tym dobrym znaczeniu tego słowa :) ani kolanka ani pupa się jeszcze nie wypchneły :) Świetny jest pas zwłaszcza teraz jak się troszke ochłodziło jak mi brzusio zmarznie to odwijam i już Dziubkowi cieplej :D Ja osobiście gorąco polecam :D w dotyku miłe i miękkie :D

Dzięki wielkie, dostałam zgodę od meżucha na nie z okazji rocznicy więc skorzystam ;D ;D ;D
Kathma też mnie jednak interesuje, były tam bardzo podobne, a ja lubię mierzyć zanim kupię (jestem strasznie wybredna :p)
Jak samopoczucie, już lepiej?

Co chwila łapią mnie taki mini napady: serducho wali jak oszalałe brzuszek troszke boli jak się położe jest lepiej ale nie moge uleżeć jakoś :p Spodenki naprawde polecam za tą cene warto kupić :D co do przymierzania ja też zawsze wole obejrzeć itd bo mam strasznie długie nogi i później się nogawki za krótkie okazują :p ale w tych spodenkach nogawy były nawet za długie :D Mam nadzieje, że będziesz tak samo zadowolona jak i ja :D może jutro jak mężuś wróci to wrzuce zdjęcia w tych spodenkach ::)

Czekam na foto ;). Ja z nogawkami mam odwrotną sytuację, zawsze za długie :( (160cm wzrostu jak się dobrze wyśpie) ;), ale proporcje git :p

reklama
luckymama wziełam żelazo i lerze ale jak już pisałam to nie jest taki proste bo cos mnie nosi :)
Miłka my się wykończymy chyba :p

Do góry