reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

dzieki ana

aenye chyba sie nie da rozmontowac, mozna jedynie przyczepic jedno siedzisko i np podkladke do stania, poza tym podoba mi sie ze siedziska mozna instalowac w rozne strony, no cena mnie powala jak nic

na szczescie ja wlasciwie tylko wozek musze kupic reszte wszystko mam, zadnych ubranek jak na razie nie kupuje wszystko mam po Hani (chyba nie bede wyrodna matka, jak drugie bedzie w uzywanych chodzic:confused: ), moze potem wyjdzie zey cos cieplejszego kupic bo w sumie Hanutek sierpniowy a drugie bedzie grudniowe, ale to wszystko juz potem

reklama
i jeszcze troche

i jeszcze stosik bodziakow, pajacow i spiochow, ale to juz nie takie super ciekawe

Atol, super ciuszki ;-) i nie jestes 'wyrodną matką':-) ja większość ubranek dla swojego malucha kupiłam w lumpeksie. są dobrej jakości i 3 razy tańsze niż np. w Smyku.

No prosze tu ruch jak codzień, aż miło:tak::-D
Atol rewelacyjne ciuszki, i w takim razie ja też jestem wyrodna matka, bo prawie wszystkie ciuszki po Liluchu drugi bedzie nosił;-):tak::-p:rofl2::blink:
Zimno było dziś na grobach jak nie wiem, jak nie musicie to lepiej w domu siedzieć radzę:-)
Pozdrowionka:laugh2:

reklama
atol do wyrodnej matki to Ci jeszcze strasznie daleko:tak:
Ciuszki są śliczne i wyglądają jak nóweczki:-D

U mnie też pizga na dworku brrr....Nie kazali mi iść na cmetarz ( TOmek bo jest za zimno a ja w ciąży i jeszcze się przeziębie albo coś a Mama ze względu na przesądność Durna kobieta:-p) a więc nie poszłam:blink:

Do góry