reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Madziu - świetny rowerek - bardzo zazdroszczę zakupu, sama dla małej taki bym chciała.
Tosika - biegowy - czyli nie ma pedałów, dziecko się odpycha nogami i w ten sposób jedzie. Uczy się super równowagi i nie ma potem problemu z przesiadaniem się na normalny dwukołowy rowerek. Naprawdę super sprawa!

Madzia super rowerek też o takim myślę dla Tyma na wiosnę
widziałam drewniane na allegro
a gucie chcę kupić jako kapcie po domku:tak:

Surv przenosze tutaj naszą rozmowę o wózkach:-p:-D
więc zależy nz czym ci zalezy;-)wybór jest ogromny
ja się zastanawiam albo na arią MAMAS & PAPAS ARIA PUSHCHAIR/BUGGY.BOXED.NEW.BABY.RAINC on eBay (end time 31-Jan-10 14:15:56 GMT) siostra by mi w tedy w Anglii kupiła (bo jest taniej niż u nas) waży tylko 5.5 kg więc jest leciutki!opinie ma super, ale mi się wizualnie troszke nie widzi, podoba mi się bardzo nowy magic ESPIRO MAGIC 4 NOWY MODEL +pokrowiec Wysył=0zł (876226807) - Aukcje internetowe Allegro miałam magica ze straej kolekcji i był rewelacyjny tylko mi się już znudził:-p zachwalane są maclareny ale mi sie nie podobają no i ta cena:baffled: także trzeba przeszukać allegro i wybrać. U nas narazie magic na tapecie bo znam ten wózek i dla mnie jest świetny tylko że waży ok 7 kg; daj znać jak wybierzesz:tak:

Kic, ja szukam czegoś leciutkiego, żebym się mogła z tym do tramwaju np załadować, bo z moim 10-kilowym to jest praktycznie niemożliwe, o ile jelenia na przystanku nie wyhaczę... Ma być taki bardziej do pdowózek, jak mała padnie po chodzeniu, bo jak sądzę wiosną będzie już bardziej chodzić niż jeździć. Ma się składać jak parasolka no i ma kosztować nie więcej niż 2 stówy;) Baby Dream już nie wezmę, bo jednak ma sporo wad u nas po 9 mcach użykowania wszystkie ruchome elementy chodzą strasznie ciężko, kółka skrętność utraciły dawno temu, a koszyk pod wózkiem rozdarł się po 2 miesiacach....
Jutro właśnie zasiadam do analizy Allegro, a jak coś wybiorę to koło żłobka mam duy sklep z wózkami to pooglądam na żywo i dam znać, jak to wygląda;)

reklama
Do góry