reklama
pabla27
Fanka BB :)
Madziu - świetny rowerek - bardzo zazdroszczę zakupu, sama dla małej taki bym chciała.
Tosika - biegowy - czyli nie ma pedałów, dziecko się odpycha nogami i w ten sposób jedzie. Uczy się super równowagi i nie ma potem problemu z przesiadaniem się na normalny dwukołowy rowerek. Naprawdę super sprawa!
Tosika - biegowy - czyli nie ma pedałów, dziecko się odpycha nogami i w ten sposób jedzie. Uczy się super równowagi i nie ma potem problemu z przesiadaniem się na normalny dwukołowy rowerek. Naprawdę super sprawa!
Surv przenosze tutaj naszą rozmowę o wózkach

więc zależy nz czym ci zalezy;-)wybór jest ogromny
ja się zastanawiam albo na arią MAMAS & PAPAS ARIA PUSHCHAIR/BUGGY.BOXED.NEW.BABY.RAINC on eBay (end time 31-Jan-10 14:15:56 GMT) siostra by mi w tedy w Anglii kupiła (bo jest taniej niż u nas) waży tylko 5.5 kg więc jest leciutki!opinie ma super, ale mi się wizualnie troszke nie widzi, podoba mi się bardzo nowy magic ESPIRO MAGIC 4 NOWY MODEL +pokrowiec Wysył=0zł (876226807) - Aukcje internetowe Allegro miałam magica ze straej kolekcji i był rewelacyjny tylko mi się już znudził
zachwalane są maclareny ale mi sie nie podobają no i ta cena
także trzeba przeszukać allegro i wybrać. U nas narazie magic na tapecie bo znam ten wózek i dla mnie jest świetny tylko że waży ok 7 kg; daj znać jak wybierzesz

więc zależy nz czym ci zalezy;-)wybór jest ogromny
ja się zastanawiam albo na arią MAMAS & PAPAS ARIA PUSHCHAIR/BUGGY.BOXED.NEW.BABY.RAINC on eBay (end time 31-Jan-10 14:15:56 GMT) siostra by mi w tedy w Anglii kupiła (bo jest taniej niż u nas) waży tylko 5.5 kg więc jest leciutki!opinie ma super, ale mi się wizualnie troszke nie widzi, podoba mi się bardzo nowy magic ESPIRO MAGIC 4 NOWY MODEL +pokrowiec Wysył=0zł (876226807) - Aukcje internetowe Allegro miałam magica ze straej kolekcji i był rewelacyjny tylko mi się już znudził

survivor26
Mamy lipcowe'08
Kic, ja szukam czegoś leciutkiego, żebym się mogła z tym do tramwaju np załadować, bo z moim 10-kilowym to jest praktycznie niemożliwe, o ile jelenia na przystanku nie wyhaczę... Ma być taki bardziej do pdowózek, jak mała padnie po chodzeniu, bo jak sądzę wiosną będzie już bardziej chodzić niż jeździć. Ma się składać jak parasolka no i ma kosztować nie więcej niż 2 stówy
Baby Dream już nie wezmę, bo jednak ma sporo wad u nas po 9 mcach użykowania wszystkie ruchome elementy chodzą strasznie ciężko, kółka skrętność utraciły dawno temu, a koszyk pod wózkiem rozdarł się po 2 miesiacach....
Jutro właśnie zasiadam do analizy Allegro, a jak coś wybiorę to koło żłobka mam duy sklep z wózkami to pooglądam na żywo i dam znać, jak to wygląda
Jutro właśnie zasiadam do analizy Allegro, a jak coś wybiorę to koło żłobka mam duy sklep z wózkami to pooglądam na żywo i dam znać, jak to wygląda
Andula
Fanka BB :)
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA TECHNO XLR MACLAREN $ (865911545) - Aukcje internetowe Allegro
Kicrym ja kupilam tego maclarena jestem super zadowolona jest swietny fakt cena przesadzona ale warto

Kicrym ja kupilam tego maclarena jestem super zadowolona jest swietny fakt cena przesadzona ale warto

reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
mnie się ten podoba
Quinny products - gb-en
i z tego co czytałam to świetny jest po mieście, lekki i mały
tylko chyba cenowo przekracza Twoje założenie
ale chyba 200 to mało żeby znaleść coś co nie będzie trzeczeć w niedługim czasie...no ale ja dawno się nie doktoryzowalam w tym temacie
ooo
http://www.allegro.pl/item877898476_quinny_zapp_strawberry_torba_wysylka_0zl_bcm.html
Quinny products - gb-en
i z tego co czytałam to świetny jest po mieście, lekki i mały
tylko chyba cenowo przekracza Twoje założenie

ale chyba 200 to mało żeby znaleść coś co nie będzie trzeczeć w niedługim czasie...no ale ja dawno się nie doktoryzowalam w tym temacie
ooo
http://www.allegro.pl/item877898476_quinny_zapp_strawberry_torba_wysylka_0zl_bcm.html
Podziel się: