reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co dzis na obiad:)

reklama
ryba w panierce z mąki i piwa smażona w głebokim tłuszczu i słodkie zmieniaki z korzeniem pietruszki possypane rozmarynem i polane oliwą z oliwke pieczone w piekarniku:tak:

sandrulinska a mozesz powiedzic mi coś wiecej o tej panierce?:sorry: bo ja z rybą za pan brat:sorry::-D znaczy czesto jadam

tichonku :-D bez przesady to tylko tak brzmi , a banał bo ze mnie żadna kucharka:zawstydzona/y:
margaritto panierke robie zawsze z takiego piwa london bridge w sumie nie wime dlaczego chyba kazde tradycyjne byloby dobre , bo napewno nie moze byc ciemne;-) dodaje mąke zwykłą i proszek do pieczenia i jeszcze turmeric taka żółta przyprawa nie wime jak to po polsku jest :zawstydzona/y: i konsystencja musi byc taka jak ciasto nalesnikowe , kupuje jjkaies ładne filety z ryby obojetnie jakiej i zanurzam:-D w tej mazi:-) i na gleboki tluszcz i to wsio...

a propos tej kucharki sandrulińska- to ze mnie tez raczej zadna:zawstydzona/y: chociaz czasem:confused: dlatego trza mi prosto i najlepiej nie na oko tylko z miarką:-D a tak powazniej to ile tego proszku do pieczenia? boszzz proszek do ryby:confused: to musi byc ciekawe:-) no i puszka piwa cała- do tego mąki na oko:dry::-D w kazdym razie dzieki.A ten turmeric to w ogole nie kojarze:sorry2:

tichonek dobrze gada chyba:tak:
margaritto ja to wlewam pol butelki i dodaje na oko maki tak zeby byla ta konsystencja i proszek i turmericu troszke , to zalezy ile tej ryby chcesz obtoczyc to tyle trzeba dac piwaaaaaaaaaaa:-D
w kazdym badz razie polecam bo rybka jest pyszna

reklama
sandrulinska no to tera jasne juz:-) ale ,ze kurkuma+piwo+proszek.. omg- sie pokusze chyba kiedyś. Jak kurkume zakupię:-)

Do góry