reklama

Co mamy dzisiaj na obiad?? :)

reklama
Monia to ja chyba jestem jak Twój mąż:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
o tych "badziewiach" to ja się nasłuchałam ze to pępowina kurczaczka i tak dalej......to nie ma mocnych zawsze to wyrzucam , choćbym miała wyławiać i godzinę;-)Jakaś głupia obsesja......:baffled: a tłuszczyk? no czasem mi z plasterka wędliny nic nie zostanie:szok: ale przynajmniej nie lubię tłustego to sklerozy może mieć nie będę:-D

Ja absolutnie nie narzekam na mojego M, on wszystko zje co ugotuję i zawsze chwali że dobre:tak:, czasem nie pozwala mi gotować bo mówi, że zjadłby sobie zupkę chińską a jak jest obiad to nie ma okazji:-D, ale z racji tego że Karolina i mama karmiąca to trza gotować, czasem tylko sama zupka ale coś na ciepło zawsze:tak:

Dziewczyny a co to nie gotujecie obiadkow,ze taka cisza na temaciku???:-)
To moj wczorajszy obiadek,rybka zapiekana w pomodorach z ziolami i serem i groszek gotowany:-):-)
Ma ktoras jakis fajny przepis na mase do torta,rozgladam sie za masami do torta komunijnego,bede piekla sama;-)

Załączniki

• P1010186.jpg
    P1010186.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 105
u mnie zawsze babcia torta robi mogę zapytać o krem .......wiem ze z masła.........ale co tam jeszcze podpytam

ale apetyczny obiadek:szok:mniam mniam

ja dzis pulpety w sosie i dla męża do tego kopytka ( wczorajsze) a my z ziemniaczkami :tak:

W związku z feriami to nawet i ja dziś obiad ugotuję:-D:-D:-D
Biedna ta moja rodzinka ze mną:zawstydzona/y:
U nas dziś będą medaliony z filetów z kurczaka z ziemniaczkami pieczonymi w piekarniku i suróweczka. Mniam;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry