Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziecko bardzo długo ma takie objawy zanim zaczną wychodzić ząbki,więc sie nie denerwuj,bo to napewno ząbki.a powiedzcie, bo mam to samo, czy to moga byc zabki jezeli dziaslo nie jest czerwone i nabrzmiale? troche sie slini i pcha wszystko do buzi ale poza tym i poza marudzeniem nic sie nie dzieje....![]()
owszem dziecko ślini się wcześnie,bo sie teorzą kubki smakowe,ale 2 miesięczne dziecko wkłada rączki do buzi jak jest głodne.Mój ma 4 miesiące,ręce wkłada do buzi zaraz po jedzeniu i jeżdzi nimi po dolnych dziąsełkach.To oznacza,że go drażnią.Jest też niespokojny w nocy.Ciągle nie może boleć brzuszek.Ja mam 3 starszych dzieci,więc troche sie znam.Moje dziecko od 2 miesiaca życia slini się i pcha rączki do buzi teraz ma 7 i wcale mu ząbków nie widać, wieć ja bym obstawiała ból brzuszka jeżeli budzi się z płaczem. Niektórym dzieciom rzeczywiscie wczesnie ida ząbki moga nawet w 3,5 miesiacu wyjsc najlepiej isc do lekarza i zapytac jak wygladaja dziaselka jego zdaniem. Pozdrawiam