• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

co na obiad.....?

hehe Sandra Sandra ty i te sloiczki :D:D ale kurczaczek i frytki i salateczka smakowicie wyglada :D

u nas plackow nie bylo :D

dzis robie dla rodzinki steki ryz i gotowane warzywka :D

reklama
mniaaaami bedytko mielone!!! jutro robie :D:D:D uwielbiam zreszta moja amerykanska czesc rodzinki tez :D:D

a dzis mezus gotuje .. piecze udka kurczakowe wlasnie kkurydze na kolbie robi i ryz Jambalaya ;)

hehe Sandra Sandra ty i te sloiczki :D:D
Czasami nie mam wyjscia, bo Sara bylaby bez obiadu :-p;-):-)
No i ona bardzo je lubi, bo te ktore jej daje to sa dania dla dzieci od 1.5 roku do wieku szkolnego :tak:i sa naprawde calkiem dobre ;-):-)

U nas dzisiaj byla zupa cebulowa, a Sarze rozmrozilam kalafiorowa i podalam z grzankami (o 17:00 dzisiaj zjadla obiad, bo wczesniej najadla sie owocami i jogurtem).

A na jutro kupilam juz mrozone brokuly i zrobie malej kilka porcji zupy brokulowej z groszkiem ptysiowym i zoltym serem :tak::-)

mmmm Sandro smakowitosci!!:D:D:D:D

co do kalafiorku to ja dzis musze ugotowac moj.. nigdy nie gotowalam jeszcze hehe smiesznie nie :D? jak dlugo powinnam gotowac kalafior dziewczyny? normalnie do osolonej wody wrzucic i gotowac czy jak?:D

pozniej chce go w panierce i na maselku podsmazyc :D:D:D a co do tego jeszcz enie wiem :D

Domiska krótko gotuj, troszkę soli i cukru daj, do zimnej wody włóż kalafiora i sprawdzaj widelcem czy już dobry;-)

a my dojadamy po imprezie, na jutro też jeszcze zostało:tak:

Leika
mniam wpraszam się do Ciebie na obiadek!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry