reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co na obiad.....?

reklama
wczoraj nic nie było na obiad:-p
dzisiaj mielone, fasolka szparagowa i ziemniaki:tak:
jutro udka pieczone, surówka z pekińskiej i ziemniaczki pieczone:-)

mniaaaami bedytko mielone!!! jutro robie :D:D:D uwielbiam zreszta moja amerykanska czesc rodzinki tez :D:D

a dzis mezus gotuje .. piecze udka kurczakowe wlasnie kkurydze na kolbie robi i ryz Jambalaya ;)

Wczoraj był krupnik oraz ziemniaki+kotlety z soczewicy+ kapusta zasmażana.
Dziś będą kluski śląskie z gulaszem wołowym i surówką z białej kapusty.

hehe Sandra Sandra ty i te sloiczki :D:D
Czasami nie mam wyjscia, bo Sara bylaby bez obiadu :-p;-):-)
No i ona bardzo je lubi, bo te ktore jej daje to sa dania dla dzieci od 1.5 roku do wieku szkolnego :tak:i sa naprawde calkiem dobre ;-):-)

U nas dzisiaj byla zupa cebulowa, a Sarze rozmrozilam kalafiorowa i podalam z grzankami (o 17:00 dzisiaj zjadla obiad, bo wczesniej najadla sie owocami i jogurtem).

A na jutro kupilam juz mrozone brokuly i zrobie malej kilka porcji zupy brokulowej z groszkiem ptysiowym i zoltym serem :tak::-)

mmmm Sandro smakowitosci!!:D:D:D:D

co do kalafiorku to ja dzis musze ugotowac moj.. nigdy nie gotowalam jeszcze hehe smiesznie nie :D? jak dlugo powinnam gotowac kalafior dziewczyny? normalnie do osolonej wody wrzucic i gotowac czy jak?:D

pozniej chce go w panierce i na maselku podsmazyc :D:D:D a co do tego jeszcz enie wiem :D

Domiska krótko gotuj, troszkę soli i cukru daj, do zimnej wody włóż kalafiora i sprawdzaj widelcem czy już dobry;-)

a my dojadamy po imprezie, na jutro też jeszcze zostało:tak:

Leika
mniam wpraszam się do Ciebie na obiadek!!

reklama
Do góry